Téma: Dlhodoba bolest po akutraume
Dobrý den
Chcela by som Vás poprosit o radu. 12 novembra som utrpela akutraumu(nasledok tinnitus, sluch v poriadku). Liecila som sa vazodiletačnou liecbou, kortikoidmi,vitaminmi,hyperbariou. Stav sa nezlepšil. Po 3 tyzdni,ked som nasadila kortikoidy a absolvovala 5 sedenie hyperbarie,stav sa mi zhorsil - k hučaniu sa pridruzilo piskanie v jednom uchu. Kortikoidy som predcasne vysadila a hyperbariu absolvovala dalej. Zhruba pred týzdnom mo hyperbari som si vsimla ze mi piska aj v druhom uchu.. Stav sa zacal zhorsovat..Hyperbariu som prerusila. Teraz ma nenormalne bolia obe uši a striedaju sa tony. Lekari s tým nic nevedia robit. Zmozu sa len na: zapal nevidime,problem nevidime. A ja zacinam mat vazne obavy.. Okrem tých zvukov,ktore sa mi kazdu chvilu menia napr s pohybom hlavy(lahnem si -zmena), citim aj akýsi pohyb vnutri v usiach... Napr ked zmenim polohu z leziacej na stojacu. Usi ma bolia. Neviete poradit nieco ne preliecenie vnutorných ran? Niesom doktor, ale domnievam sa,ze mam porusene stredne ucho(co udajne moze nastat pri zvukovej detonácii-reproduktor na koncerte). Co by ste mi poradili?