ahoj vitamina,
az teraz som sem po dlhsom case zabludil,
strumu mam rovnaku,
odmietol som hormony, odmietol som ct, odmietol som dalsie punkcie
chodim len na ultrazvuk a aj to iba 1x za 3mes lebo ze co somnou ked vsetko odmietam
neviem ci z tych vysledkov sa da urcit ci mam znizenu alebo zvysenu cinnost stitnej zlazy
na jednom fore mi napisali ze sa to z toho neda urcit,
Vraj mi treba test este na nejaky volny t3
(este si to pohladam na tom inom fore a uvidim co na to moja Dr. povie ze som zase mudry)
lekarka mi doteraz furt povedala ze mam normalnu cinnost SZ
jod a selen mi nezabrali - nezmenilo sa mi nic,
vyjedol som aj enzymi a nic, teraz som nebral ziadne doplnky asi mesiac uz,
citam plno knih o zdravej strave, kazdej som uveril a sparvil som zo seba pokusneho kralika,
co nemalo pozitivny dopad na mna, som slaby a schudol som z 85 na 65kg (nemam na sebe ani gram tuku, vidno mi kazdy svalovy upon na tele, hotovy clovek z koncentracneho tabora na plavarni je aspon sranda)
stale ale verim v stravu a dufam ze konecne som nasiel spravnu cestu= oddelena strava s prevahou zelenej zeleniny...
hlavne o co som sa cely cas snazil je napravit stolicu (nemiesat sacharidy s bielkovinami, ak to niekedy porusim ze si pridam do ryze rybku tak len s enzymami)
a konecne mam po rokoch pravidelnu kazdodennu stolicu, na co si ani nepamatam nikdy ani ked idem do detstva (jednoducho som sa uspokojil stym ze ja som taky ze mne staci stolica 2-3x za tyzden) co bola chyba.
zaklad pri tomto ochoreni je podla mna ocistenie hrubeho creva a pecene.
Ked nam spravne nepracuju creva mozeme jest na tony doplnkov nic sa stym nespravi - to je moj nazor ku ktoremu som dospel.
zmenil som celkom pristup k zivotu,
mam ranne cvicenie na rozprudenie lymfy v tele -M.Tombak, tiez aj 5tibetanov cviky- podla nalady si to striedam,
chodim peso kazdy den, ked mi to nevyjde mam doma stacionar, chodim plavat 1x do tyzdna kazdy utorok,
dal som si vybrat vsetky amalgamy z pusy a nahradil som bielymi plombami
a teraz chcem skusit protokol Dr. Berksona
zaroven sa chcem opytat RNG:
Na cistenie, regeneraciu a rozne pecenove problemy pomaha brat protokol dr Berksona, co je denne rozdelene:
900 mg sylimarin(milk thistle extrakt=vytazok z ostropestreca marianskeho)
600 mg alfa lipoicka kyselina
400 mikrogramov organicky viazany selen
toto je na tvojom webe,
a) ked k tomu pridam JOD nebude sa mi to rusit s tym protokolom Berksona? kolko k tomu selenu?
b) toto mam nakupene:
200mcg selen-NOW
150mg ALA -drBest
2x300mg - NOW firma (tomu nechapem, ale to 2x je tam asi iba na popletenie?)
ako to brat?
aku to ma zivotnost v tele?
dakujem.