Téma: probiotiká-Bulhari = kvalita ??
Dobry den. Citala som ze Lactoflor obsahuje 45 miliard bakterii, ale neviem ci tejto informacii sa da verit, lebo Lactoflor vyrabaju Bulhari, a neviem ci toto probiotikum je kvalitne. Co myslite Vy ? Dakujem.
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Dobry den. Citala som ze Lactoflor obsahuje 45 miliard bakterii, ale neviem ci tejto informacii sa da verit, lebo Lactoflor vyrabaju Bulhari, a neviem ci toto probiotikum je kvalitne. Co myslite Vy ? Dakujem.
Neviem. Definitivne kvalita Bulharskych produktov sa neda porovnat s mnohymi s USA, ale mozno prave v tomto(yogurtove kvasinky, tisice rokov tradicie v Bulharsku) mozu byt dobre, ked su cerstve.
Komplexnu technologiu stabilizacie asi nemaju, preto je cerstvost dolezita na aktivitu.
Ja som vahal s ich kupou, kedze sa mi nezdali az tak stabilizovane... to som odhadol z potreby skladovat ich v chlade..... sice pisu ze len po otvoreni, ale to ma vobec nepresvedcilo
Ja neviem ale podobne zlozenie ako maju oni ja kupujem ako jogurtovu kulturu(robim si vlastne kysle mlieko/yogurt, sice so zivotnostou menej nez tyzden, ale plne zivych probiotik a vyrobene z mlieka volne pasucich sa krav bez "osetrovania" hormonami a antibiotikami.
http://www.amazon.com/Euro-Cuisine-Yogu … B000EONEU0
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.