Téma: chlorhexidin
rng co hovoris na pouzitie chlorhexidinu na hrdlo a nos? ja som skusil cmulacie tabletky chlorhexidinu 4xdenne 4mg na hrdlo a pomaha mi to. len kvapky do nosa nejsu dostat kupit a tak by ich bolo treba doma vyrobit
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
rng co hovoris na pouzitie chlorhexidinu na hrdlo a nos? ja som skusil cmulacie tabletky chlorhexidinu 4xdenne 4mg na hrdlo a pomaha mi to. len kvapky do nosa nejsu dostat kupit a tak by ich bolo treba doma vyrobit
Chlorhexidin je chemikalia, antiseptikum a samozrejme ako neziaduca latka pre telo ma skodlive postranne ucinky Viac na
http://www.rxlist.com/peridex-side-effe … center.htm
Osobne na sterilizaciu hrdla a zubov pouzivam napr roztok citricidalu, oreganoveho oleja a najma v poslednom case nic nesterilizuhjem ale pouzivam spravny typ probiotik, ustnych, ktore ochranuju zubym, hrdlo a podobne pred neziaducimi mikrobami(skodlive=patogenne)
hajzli toto nespomenuli v pribalovom letaku
lenze je pravda ze ma s uzivanim chlorhexidin prestalo bolet hrdlo v priebehu dvoch dni. citricidal som skusal, ale asi sa nevie udrzat v krku tak ako chlorhexidin, respektive citricidal som nejako zle uzival...
Citricidal nie je protizapalovy, len antimikrobialny. A nepracuje na vsetky infekcie, na fungalne napr pracuje lepsie oreganovy olej.
A infekcie v hrdle mozu byt bakterialne, fungalne, virusove a dokonca aj L-formy a biofilmy.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.