1

Téma: pomozte a hlasujte!

POmozte prosim dat do upovedomia ludom tento clanok a hlasujte zan ! nech tema ma sancu dostat sa do mainstreamovych medii a do pozornosti beznych ludi co nic o problematike nevedia.
dakujem ----> http://vybrali.sme.sk/c/GMO-ich-vplyv-na-nase-zdravie/

2

Re: pomozte a hlasujte!

Aj ja som hlasioval, mozno na Slovensku sa to da este potlacit, ale v USA je to dost beznadejne.
Nasa FDA je uplatna a v roku 2004 ohlasila, ze GMO produkty su podla nej aj bez dalsieho prieskumu bezpecne a netreba ich osobitne oznacovat  a nasi politici podporovali GMO uz desatrocia, tj tym aj uzasny rast monopolu Monsanto.
To vsetko bolo porobene v tajnosti, za nasimi chrbtami a zialbohu masy tomu nevenovali pozornost, spoliehali sa na ochranu FDA a jej nazory na to, nikoho ani nenapadlo, ze sa jedna o podkupnu bandu, ktorej zaujem je na svojom vlastnom postupe, nie ochrane naroda.
Ako sa tato kapitalna chyba da napravit v sucasnej situacii, nemam ani sajnu. To potrebuje v prvom rade uvedomelost celeho naroda, co zatial neexistuje v USA. A veducich vo vyskume skodlivosti GMO sa podarilo zlikvidovat, tj zbavit ich financii a pozicii/zamestnania.