1

Téma: L-formy

Ahoj RNG, pises, ze mykoplazmy resp. L-formy boreliozy a inych mozu byt pricinou roznych autoimunitnych ochoreni. Co teda vlastne odporucas na tieto a odporucas to aj zdravym ludom ako prevenciu? Boreliozu prenasaju asi hlavne klieste, sposobuju aj chronicku boreliozu resp. jej L-formu? Dakujem.

2

Re: L-formy

Boreliozu a ine mikroby prenasaju nielen klieste, ale aj rozny iny bodavy hmyz. Prenasaju dokonca aj parazity.
L formy su mikrovu , ktore sa zbavili vonkajsiehop obalu, su mensie velkostou a ukryvaju sa v bunkach ako bunkovi paraziti. kedze nemaju idealnu formu na rast a rozmnozovanie, mnozia sa a pracuju tak pomaly, ze si ich nasa obrana prakticky nevsima. Ale ked zasiahnu znacnu cast buniek v nasom tele, nakoniec ich celkovy ucinok je znacny. Najma sa prejavuje v znicenej imunite, co otvara dvere pe hromady ionych nakaz,
Taki ludia su neustale chorlavi a ked sa ta povodna pricina nie je potlacena, tj , mykoplazmy, L-formy a rozne virusy, pripadne aj niektore parazity. Zialbohu, lekari vcas najdu len tie druhotne nakazy, a ten povodny dovod na znizenu imunituu alebo nevedia dostatocne diagnozovat, alebo ho ani neadresuju, lebo vyhlasia, ze je to len "hranicny pripad"

Naposledy upravil: RNG (2013-10-29 18:25:28)

3

RNG nasiel som na zahranicnych strankach,ze na boreliu, pliesne ,babesiu atd. je ucinny banderol http://translate.googleusercontent.com/ … Z3bdKn84qw
Co si o tom Ty myslis?
Vopred dakujem....

4

Nuz je to nova rastlina pre mna, samozrejme o jej ucinnosti nemozem osobne spekulovat, ale je na to dostatok vyskumu aby som o tom nepochyboval
Vdaka za uvedenie>
http://www.mdjunction.com/forums/lyme-d … dy-results
V tom abstrakte z vyskumu je zaroven uvedene, ze atb, co na to predpisuju sice znicia bakterialnu formu, spiriliu ale tzv okruhle objekty, tj ine nez bakterialne formy tohoto mikrobu naopak podporia.
O tom, ze doxycyklin nebol ucinny a borelioza sa vracala som vedel uz vyse 10 rokov, z 3 pripadov z rodiny a ze tasm pomohol extrakt z olivovych listov som sa mohol sam presvecit. Samozrejme dlhodobo brasny, vyse 1/2 roka.
Takze mame  uz aj samento aj banderol na tie pliagy!. Som zvedavy, na co este su dobre, kedze su tak sirokospektralne.
Samozrejme reklamam neverim, chcem to vidiet napisane ako vysledok lekarskeho vyskumu reputabilnych lekarov.

5

Vdaka za rychlu reakciu, cital som o banderole na tej istej stranke ako si uviedol, samozrejme najlepsie zistime ak ho na sebe vyskusame,ale vyzera to byt celkom nadejny na tie rozne pliagy,co nas neustale otravuju....Inak Nutramedix ponuka banderol ovela drahší ako Iherb...

6

Mozno ho j ja vyskusam, lebo v poslednom case po nemocnicnom pobyte sa mi v tele rozmohli mykoplazmy. Bojujem proti nim pomerne uspesne NAC, extraktom z oliviovych listov ,najnovsie aj prima una de gato a protizapalovymi kremami,  takze som uz ziskal spat mobilitu a viem udrzat v rukach aj dost velke vahy, ale stale ich mam este bolave a pre nedostatok ineho ludove "Drevenne"
Na nete som nasiel
http://www.webvitamins.com/product.aspx … MgodcgoAwA
Dalsie zaujimave som nasiel od nutramedix tieto
http://www.nutramedix.ec/pdfs/antimicro … red_Bs.pdf

Ono je to vsetko este riadne drahe, lebo nie je dost vyrobcov, tj nie je konkurencia.
Nuz ale co mame cennejsie v zivote, nez zdravie?
Doplnam, na nete som nasiel aj toto
http://www.nextag.com/banderol/products … DDC994A0B0

A tak som si objednal kombinaciu Samento qumanda a banderol. Lebo tu "drevennost" musim nejak co najskor porazit.
Mam kopu prace a este stale som skoro 2 tyzdne pozadu, a to sa tu netrpi dlho.

Naposledy upravil: RNG (2013-10-30 19:40:51)

7

RNG, ako mozes presne vediet, ze sa ti rozmnozili mykoplazmy a nie nieco ine? Maju mykoplazmy nejake specificke priznaky?

8

Nuz v nemocnici som dostaval hromadu atb, az 6 roznych druhov, pokial som bol pri vedomi.Co mi napichali pocas operacie sa asi nikdy nedozviem.
Ale viem, ze mi znicili crevnu floru, samozrejme, lebo som bojoval s hnackami svyse 2 tyzdne, no a za ten cas sa samozrejme v tele vselico rozmnozilo, kedze bez probiotik clovek strati az 70% vsetkych obrannych latok, ktorymi telo disponuje. A kedze sa to prejavilo az 2 mesiace po operacii, museli to byt nejake velmi pomaly sa rozmnozujuce mikroby= mykoplazmy. Naviac sa prejavili reumatidckymi bolestami, ci uz svalov, sliach alebo klbov a podla mikrobiologov, co sa zaoberaju mykoplazmami vyse polovica reumatickych bolesti  a zapalov je z mykoplaziem, alebo roznych L-foriem.
Kedze o tychto formach je vseobecne este primalo udajov, dalej som sa v tom nehrabal, ale zacal som proti nim bojovat tym, co viem , ze je na ne ucinne.
A zrejme som odhadol dobre, lebo dnes som na tom nepomerne  lepsie, ako pred 3 tyzdnami,

9

To je dobre, ze sa ti to zlepsuje. Takze na rozne L-formy, mykoplazmy, vnutrobunecne parazity je Samento, extrakt z olivovych listov, NAC, banderol, prima una de gato, spravne? Zabudol som na nieco?

10

Samento=prima una de gato.
Na mykoplazmu pomaha aj pit koloidne striebro, ale take, co ma iony a castice pod 2 nanometre. Ine-vacsie  sa totiz do krvi nedostanu a nevedia prejst cez bunkove steny.
Pre tieto nanocastice je ucinna absorbcia cez sliznice v ustach rovno do krvi.

11

RNG myslis, ze ked clovek zacne brat rozne doplnky na mykoplazmy a virusy vo vacsich davkach, tak sa moze vyliecit aj z roznych autoimunnych ochoreni? Su take pripady?

12

Samozrejme take pripady su, preto tie rady roznych lekarov tu spominam.
Ja som si znacne potlacil napr osteoartritis uz parkrat, z bederneho klbu, 2 x z kolien a teraz najnovsie som nebol schopny udrzat v ruke ani prazdny pohar a po 3 tyzdnoch brania masivnych davok extraktu z olivovych listov mam kolena OK, a v ruke uz len slaby naznak bolesti, inac ju mozem uz normalne na plno pouzivat. Ale budem, pokracovat aj dalej a pridam aj ine, ako samento qumandu a banderol, taku kombinaciu som este nebral , lebo si chcem aj tie mensie bolesti, neohybnost  a lamky uplne potlacit.

Naposledy upravil: RNG (2013-11-12 02:36:26)

13

Ale autoimunne ochorenia sa myslim zacinaju priblizne v urcitom veku t.j. niektore casto uz v mladosti a niektore casto az v pokrocilom veku (zalezi od toho ake). Takze to asi vzdy nebude suvisiet len s virusami ci mykoplazmami, ale asi aj s tou genetikou. Alebo myslis, ze urcite virusy a mykoplazmy sa zacinaju prejavovat a zobudzat az v urcitom veku?

14

Nase terlo sa velmi slabo brani proti ppomalym maskovanym infekciam, ktore nedavaju dost silny signal pre nas obranny system. Ale casom mas coraz viac buniek infikovanych az sa telo zacne silnejsie branit a nicit tie infikovane bunky. Kedze ale lekari taketo infekcie nevedia vobec diagnozovat, nemzaju na to potrebne nastroje, ako maju napr kultivaciu na bakterie, tak tvrdia, ze v tych bunkach nic nie je, tj telo sa napada samo seba bez priciny. Nuz mikrobipokogovia ale nasli u takych ludi vysoke mnozstvo bunecnych parazitov a spajaju aj rozne mikroby s autoimunnymi, najma boreliozy, chlamidie, L-formy a spravidla aj parazity.
Nuz clovek vselico nazbiera pocas zivota. A nakoniec sa to takto tzv  "autoimunne" prejavi

15

No nieco na tom asi bude. Ale napriklad skleroza multiplex sa vacsinou zacne medzi 15 a 30 rokom t.j. pripadne virusy ci mykoplazmy sa musia prejavit pomerne rychlo po nakazeni (aj ked roky, ale rychlejsie ako pri inych autoimunnych). Ale ludia v pokrocilom veku to uz nedostavaju, co je podla mna celkom zaujimave, takze bud su na to uz nejak odolni alebo za tym bude este nejaka ina pricina nez virusy a mykoplazmy.

16

Nuz nachylni na to (to je dane samozrejme geneticky) to dostanu skor, tj ti co to nedostali do urciteho casu nie su na to geneticky nachylni.

17

Aha. Moze sa tu pouzit aj oreganovy olej resp. na co vsetko je dobry?

18

Nuz na niektore choroby co "spustaju" alebo podporuju "autoimunitu" je dobry aj carvacrol z oreganoveho oleja. Najma na plesne a kvasne infekcie, co sa nachadzaju a ziju z hlienov.

19

Ok, dakujem.