jod po nastraseni doktorkou som vcera vylucil, natieral som si od 10.3.2013 do vcera 24.3.2013 ---14dni
3-6mg na den neviem odhadnut pocet kvapiek, prilozil som si hrdlo flase na telo a co sa nelapilo roztrel som to.
raz som sa tym aj dost fajne oblial cely-sa mi vysmykla flaska, hned som sa osprchoval ale flak po celej hrudi aj buchu ostal, ale dovecera to zomna zmizlo
teraz uz jem len tie spiruliny
papam uz od vcera poctivo 30jadier marhulove semena predtym som jedol 14kusov
beriem selen rano a vecer
beriem tie enzymi rano a vecer
davam si Etocoferoly+tocotrienoly 400UI 1x s koenzymom q10
dnes mi doslo psyllium + inulin + ovsena + ryzova vlaknina ---> pripravil som si z toho mix 15g
pedtym som siel 1-2mesiace stravu podla pyramidy: vela obylovin + k tomu nejaka zelenina
(cize uplne zle....)
kupil som si knihu aktivne proti rakovine od Dr COY
nasledne som upravil stravu chudobnu o sacharidy: denne prijmem maximalne 50g
je v knihe kladeny aj doraz na oleje, dovoluje i maso a zeleninu, tvaroh, maslo, kefir.
k tomu masu: aky enzym si mam zakupit na travenie masa?
takto sa stravujem uz 2hy tyzden, cize som v ketoznom rezime uz
oddnes som zase vyhrabal 6rokov staru graviolu a urobil som si z nej caj
namiesal som si aj 10g Cvitaminu do flasky a pocas dna popijam + sodu bikarbonu 3g k tomu (KHCO3 nemam zatial)
mam aj koloidne streibro ale je ho strasne malo, takze si to kvapkam iba do nosa
jedine z coho moze moj problem s stitnou zlazou je tazke kovy: mam taku celozivotnu pracu s pajkovackou (vypary).... + amalgamove plomby, cize sa chcem zamerat i na cistenie pluc (vymenu amalgamu mam uz naplanovanu)
este k tomu adenomu (podla histologie, ale vraj malo reprezentativna vzorka - dalsiu vzorku som uz odmietol)
mam aj na pravej strane jeden malinky uzol 0,2x 0,2 x 0,5 cm
a na levej este dalsie 2 ale tie su malinke
chodim cistit plavaren kazdy utorok - chlorovana voda v bazene mi asi moc neprida ze? mal by som to vylucit, alebo nemusim? ale fajne si tam stale zaplavem.... pohyb je tiez dolezity....
dakujem za trpezlivost
PS: este som zabudol mam 187vysku a vahu 66kg uz iba, tuky som nemal nikdy ziadne (aspon nie viditelne....)
Naposledy upravil: jordiksvk (2013-10-25 18:43:43)