Téma: Oznam: Liecba vitaminom c INTRAVENOZNE!
Myslel som, ze len v Mexiku to je..... podla mna super sprava, ze aj u nas liecia takto
http://www.vitaminex.eu/vitaminex/eshop/34-1-VITAMIN-C
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Myslel som, ze len v Mexiku to je..... podla mna super sprava, ze aj u nas liecia takto
http://www.vitaminex.eu/vitaminex/eshop/34-1-VITAMIN-C
Som zvedavy, ake davky neutralneho vitaminu C tam davaju, lebo naozaj ucinne su az 75 gramov a viac denne. Az vtedy sa prejavi plny potencial vitaminu C ako citotoxickej, nie len pomocnej latky.
Podla fotky je to vitamín C z lekárni 7,5gramu http://www.vitaminex.eu/vitaminex/eshop … Injektopas tu je link na príbalový leták http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/pi … 71759.html a cena okolo 25eur za jednu flašku ako som zistil je pekne drahá za 7,5g vitamínu C!!! Poisťovňa ho vôbec neprepláca.
Ja to vidím tak , že už farmaceuti nevedeli vydržať nátlak ľudí na otazku vitamínu C pri rakovinách , tak teraz zázračne povolili aplikovanie tohoto slabučkého Cčka... Samozrejme budú to aplikovať chorým ľudom a pri takomto množstve im to nepomôže tak budu mať zase farmaceuti super zbraň očierniť vitamin C aká je to blbosť a že to vôbec ľudom nezaberá....
Naposledy upravil: martinsos (2013-09-07 05:24:22)
To sa mohlo samozrejme ocaskavat. Aj to je sucast boja proti doplnkom, odporucit primalu davku a potom ich obvinit z neucinnosti.
Inac ked mas farmaceuticku kvalitu neutralneho vitaminu C(askorbat sodny, draselny vapenaty, horecnaty a podobne) co sikovnejsi si mozu vyrobit roztok sami z destilovanej vody na infuzie sami, ja si este pamatam, ako sa bezne vyrabali infuzne roztoky v nemocniciach a nevidim ziadny dovod na to, aby sa to nedalo robit znova.
Ale osobne, kedze sa nejedna o potravinovy doplnok podavany ustne, o take metody sa zaujimam menej.To je vec pre lekarov, nie doplnkarov, ako som ja.
Inac aby som doraznil, forma ester C sa absorbuje lepsie ako ine formy vitaminu C a udrzuje sa v krvi podstatne dlhsie
(5 x a viac), takze sa s nou daju vybudovat ovela vyssie hladiny vitaminu C v krvi.
Zaujimave by bolo davat vitamin C do enterickeho obalu, tak by sa napr tukorozpustny ester C palmitat dostal do tela vo vacsich mnozstvach,bez poskodenie zaludocnymi kyselinami, a tento ma polcas rozpadu v tele este ovela dlhsi, ako vodorozpustnuy ester C, lebo forma palmitatu je tukorozpustna, takze sa uklada v tele do tukov a tam sa zdrzi dlho.
RNG myslíš teda , že by fungovalo nariediť vodou prášok ester C a to dať do žili ? Keď si zoberiem , že ten ester v prášku víde 15eur za 228gramov , tak to je pekný rozdiel ako ten predražený C vit z lekárni..
Pozor!!!. Do zil nemozes davat kyselinu askorbocu, ale len neutralne askorbaty!!!.
Vsetky farmaceuticke veci su hrozne predrazene, niektore az 30 000 % A to pri tom uz zacinas s umelymi chemikaliami, nie prirodnymi produktmi, ktore, ako hovori prislovie, rastu zadarmo na stromoch.
Pozrni na niektore bezne
http://rense.com/general54/preco.htm
Aha takže nestačí , že je ester C PH neutrálny? Tak akú formu by trebalo do takej miešanej infúzky?
Tie ceny sú hrozné , čím ďalej mám problémi aj so zdravým a čítam po nete čo sa deje vo svete , tak mi tie konšpirácie o illuminátoch a vládnucích rodinách sveta neprídu vymyslené... doslova depopulácia ľudstva všade kam sa pozriem. Medicína len na zárobok (a možno aj na vytváranie nových chorôb) , banky ťa okradnu , štát ťa okradne , na SK sa už praktizujú ekonomické samovraždy, potraviny bez výživy, všade chémie , GMO a čo ja viem čo...
Čo si myslíš ty RNG o tejto "konšpirácii" ala NWO? http://www.anti-illuminati.net/velke-ro … nou-svetu/
To nie je nic nove, uz od 20 rokov minukleho storocia spominane rodiny kontrolovali cast sveta, mali prsty na oboch stranach svetovych vojen, nidky neboli za to ale potrestani. Dnes je to samozrejme ovela komplikovanejsie, organizovanejsie, nejadna sa len o tieto rodiny, ale skoro vsetkych miliardarov a velmi vplyvnych ludi, ktori vladnu pomocou natrcenych riaditelov, ekonomov superpocitacov a samozrejme babkovych politikov, kontrolovanej tlace a televizii a teraz sa pokusaju cez vladu odrezat slobodne informacie aj po telefone a cez internet. Je to najma cez spomenutu skupinu zacinajucu pismenom B. Neodvazim sa to uz ani napisat, lebo internet uz kontroluju, a ked si u nich vyslucim "ciernu bodku" tak mi mozu znicit zivot. Nasdtrokov na to majun hromadu, ako napr nedostanes zamestnanie , leda ak v malych nezavislych podnikoch, znicia ti kredit v banlach, narobia cez banky hromady problemov, pripadne keby si im prilis zavadzal, postaraju sa o to aby si "nahodou" prisiel k nehode alebo chorobe.
Inac uz pred 3 rokmi, ked som hladal o tej B.skupine informacie na internete, nasadili mi 9 virusov a jedneho trojskeho kona, s ktorym sa moj syn a jeho kamarati, co maju doktoraty z pocitacovej techniky pasovali 3 dni. Nakoniec to bol nejaky vyplod pravdepodobne z Petrohradu, lebo za nim boli legendy v azbuke a tak som chlapcom musel prekladat, inac by sa cez to neprehryzli.
Najvacsi strach maju z Americanov, ktori su podla platnej ustavy vyzbrojeni nie na sebeobranu, ale ako to povodne dali do ustavy , proti zvole skorumpovanej vlade, ked sa tam taka dostane a diktuje narodu. Nuz a dnesna situacia je velmi blizko toho a ludia , aj ked prilis pohodlni, aby sa burili zacinaju mat toho plne zuby. Pretro je ten obrovsky tlak v USA na odzbrojenie naroda, aby mu potom mohli s malou hrstkou vojenske a policajnej moci diktovat.
Tak mi to príde ako vo filme V ako Vendeta ... Kým sa všetci ľudia nepostavia na odpor proti týmto vladárom tak sa nič nezmení.. No len ako pozerám len tu na Slovači , tak je to bieda všetci vedia nadávať len doma, alebo v krčme a keď boli protesty tak , keď som tam došiel som tam bol skoro sám ... Takže takto neviem ako iné národy ale Slovač ked bude jesť aj trávu, otročiť na oligarchov tak sa nevzbúri ..
Nuz tito maju na pomoc dnes supercomputery, kde vedia z trilionov dat vypocitat velmi pravdepodobnre reakcie u ludi a pokracuju v svojich planoch tak malymi krockami, aby sa nahodou ludia nevzburili.V vzdy pracuju cez svoje nastrcene osoby, nikdy nie pod svojim vlastnym menom, ked sa nahodou ludia vzburia, tak obetuju nejake tie svoje bábky/sluhov ale oni za oponou stale zostavaju bez ujmy.A maju na ten ucel uz pripravene nove bábky, medzi ktorymi ludom daju moznost si vybrat-akoze demokracia. Ale vzdy su to len ich bábky
To,je tak ako so zabou, ked ju chces uvarit, nehadz ju do horucej vody, lebo okamzite vyskoci. Daj ju do studenej a postupne pomaly zahrievaj
Toto píšu na jednej stránke :
"Hlavní cíl Bilderberg Group je vytvoření tří Superstátů a jedné Světové (Globální, Planetární) vlády. Dále by rádi zredukovali velmi početné lidstvo o 80 procent. Na tomto plánu již dlouhá léta pracují. Důkazy svědčí například o jejich činnosti ve farmacii - do očkováni přidávají látky způsobující rakovinu, AIDS je jejich práce, do pitné vody je uměle přidáván chlorid sodný, léky obsahu rtuť atd. Výsledkem by mělo být lidstvo o maximálním počtu 500 miliónů, kterému budou elity vládnout. Při představě tohoto snu Bilderberg Group se vybaví Orwelův román 1984.
Nyní jsme nastínili plány vzdálené budoucnosti (doufáme). V současnosti se především tajně pracuje na návrhu Severoamerické Unie, která bude po EU dalším velkým krokem a úspěchem BG. Tato unie vznikne ze současných amerických organizací, jako je například NAFTA, GATT a APEC. Na tomto plánu se již aktivně pracuje, důkazem jsou schůze lídrů z Kanady, USA a Mexika, která nemají žádna veřejná opodstatnění."
Vypadá to tak , že kým nenastane nejaká globálna revolúcia proti týmto najvyšším (členovia, rodiny sú predsa známe) tak to pôjde do pekných .... ( aj teraz sýria , že by začiatok WW3? )
Inak čo je na tom pravdy , že vačšina týchto elitárov sú židia?
Táto pesnička pekne vystihuje túto dobu http://www.youtube.com/watch?v=XgzVVwTv25A
Naposledy upravil: martinsos (2013-09-09 05:52:15)
Globalna vlada za oponou su supermocni a supervplyvni.
To nema s vierou alebo politickym presvecenim nic spolocne. Ale kedze mnohe viery hovoria aspon o posmrtnej spravodlivosti, tak tito globalni, aj napriek tomu ze sa casto hlasia do roznych vier nemozu defakto verit, inac by nemohli robit taku skodlivu politiku pre ludi.
Aha lebo všade píšu ináč , niekde sionisti , niekde illuminati , niekde slobodomurári no každý myslí pod tým pojmom stejne tých istých elitárov...
Nuz kedysi to boli osvietenci=iluminatori, , tak isto carbonari/slobodomurari, neskor aj sionisti a podobne, ale to boli vsetko velke organuizacie, kde fakticka moc bola len v hrstke ludi veducich, dnes je to globalny medzinarodny B., kdemala hrstka ludi, nieco vyse 120 cez kapital, pocitace ,banky, nastrcenych politikov a svojich ludi v ekonomickych odvetviach pomocou inych komunikacii a akcioveho trhu ovladaju defakto prakticky cely svet
Keby sa aspoň ľudia prebrali ... Lebo vačšine , keď niečo takéto povieš tak ťa vysmeju , alebo označia za blázna ... Darmo majú to dobre vymyslené títo elitári , všetko premyslené a organizované :-(
Vzdy to mali dobre premyslene, aj pred 4000 rokmi napr v Cine alebo Egypte. A dnesni su este vychytralejsi a maju ovela viac nastrojov na kontrolu ludi. nakoniec ich aj potrebuju, lebo ludia su dnes vzdelanejsi a keby dostali volny chod na informacie, velmi rychle by zacali protestovat.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.