Téma: bolesť
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať viacero otázok
-či existuje niečo prírodné, čo má účinky ako liek od bolesti, ale nemá pravdaže nežiadúce účinky.Môj problém je v tom, že večer pred spaním ak sa cítim aj v pohode, ráno sa zobudím na bolesť svalov, bolí ma chrbát, trapézy, svaly na krku, mám pocit, že aj celá čelusť. Vankúš aj matrac mám ortopedický, snažím sa mať každý večer takú miernu masáž od manžela, ale nejak to nepomáha. Väčšinou to riešim ibalginom pred spaním, lebo keď si ho nedám, ak sa zobudím v takom dolámanom stave, potom už nepomôžu ani 3 tabletky a často mi to prejde až do migrenóznych bolestí. Trápim sa potom do večera, večer si dám tbl. a dúfam že na druhý deň ráno to bude v pohode. Som z toho pomaly zúfalá, viem si predstaviť, aké nezdravé sú tbl. od bolesti. Trvá to už asi tretí mesiac a všimla som si , neviem či to môže súvisieť, že mám pocit ako by som cítila hnis v ústach, ako by mi vychádzal z ďasien. Tento hnis a také hnisavé gulôčky som mávala pred tromi rokmi, vtedy mi vybrali mandle, tak neviem odkiaľ sa teraz berú.
- ešte by som sa chcela spýtať, čo si myslíte o vysokých dávkach vit.C a B-komplexu, na MMS1,MMS2 a o zappingu?
- aký máte názor na diagnostikovanie chorôb a problémov v tele prístrojom, ktorý používa napr.Mudr.Šuch(myslím že tak sa volá)v Krušovciach pri Topoľčanoch- asi to je biorezonancia???
- ako sa dá zistiť, či a na ktoré potraviny mám potravinovú intoleranciu( či by mi k zisteniu pomohol test food detective?-ten som našla na internete)
-a ešte akým spôsobom sa dajú objednávať výrobky zo zahraničia, ako je to s platbou, poštovným, napr. od firmy swanson,
-mám 29 rokov, a asi pred pred 4 rokmii mi diagn.úzkostnú, panickú poruchu, beriem 10mg seroxatu denne a 1 tbl. spitominu 5mg
-existuje niečo proti menštruačnej migréne a dermoidnej cyste na vaječníku(mám ju asi 6 rokov)
-Ďakujem veľmi pekne za odpovede-Indiga