1

Téma: Liecba virusom?

Zaujima ma vas nazor na toto:

Vedci na čele s Kevinom Harringtonom liečili v londýnskej Royal Marsden Hospital 17 pacientov klasickou chemoterapiou a rádioterapiou, avšak okrem toho ich zaočkovali aj upraveným vírusom herpesu.

Ten sa dokáže dostať iba do rakovinovým buniek, kde sa začne množiť, čím tieto bunky zabije. Zároveň je naprogramovaný, aby produkoval ľudský proteín, ktorý aktivizuje imunitný systém pacienta.

2

Re: Liecba virusom?

Virusy zialbohu casto mutuju a mozu sa obratit proti nam kedykolvek. Je to nebezpecne zahravanie sa s genetikou a samozrejme pri prevadzke bude extremne drahe, ako vsetky nove objavy, kde hnacia sila nie je zdravie ludi ale zisky firiem. Ja sa tu snazim uvadzat nie najnovsie vykriky, ale starsie a osvecene metody, ktore zialbohu organizovana medicina z ekonomickych dovodov najma ignoruje, ba dokonca potlaca, kde sa len da.

3

Ja som bol kedysi vedecky pracovnik a teda by som mal prirodzene podporovat nove veci, zialbohu nie z kategorie takych, co maju zaroven aj skodlive postranne ucinky. Lekari prisahaju, ze sa nadovsetko budu snazit pacienta vyliecit a nebudu pouzivat ziadne skodlive prostriedky. Nuz len pozrite na prakticky kazdy pribalovy listok liekov dnes tlacenych!!!
Niekde ta povodna myslienka sa dostala na scestie. Hlavne ked aj statistika oficialne publikovana lekarskymi organizaciami uvadza smrt z pouzivania liekov za stvrtu najcastejsiu pricinu smrti, hnad za porazkami, infarktami a rakovinou.
Tak parafraza z Hamleta:
"Nieco tu smrdi v state Danskom"
Na stastie coraz viac rastie ta mala skupina lekarov, co sa vracia k zdokonalenym prirodnym NESKODNYM  prostriedkom, aj ked su oficialne nie nazyvane lieky, ale maju casto ucinnost lepsiu, nez oficialne schvalene lieky a pritom su este stale neskodne, co potvrdzuje kriterium na potravinove doplnky schvalene ako neskodne aj lekarmi aj hygienikmi.

4

Pokrok vo vyskume a vede mi na stare kolena pripada ako tango: dva kroky do predu, jeden spat.
Az na to ze dnes je to numericky odlisne skor ako 10 krokov dopredu, devat spat.
Tam to prebieha v nuklearnej oblasti, genetickom vyskume, novymi myslienkami na spolocenske usporiadanie, chemii a jej vplyve na zdravie.....
Staci to pozorovat z hladiska niekolkych desiatok rokov a jasne uvidis trend, hrr dopredu, a neskor hrr spat.

Naposledy upravil: RNG (2010-10-01 23:55:36)

5

DAKUJEM!

6

OK