Téma: UREAPLAZMA
Dobry den, prosim Vas o pomoc.
Bola mi zistena ureaplazma aj napriek tomu, ze mame s manzelom monogamny vztah a chodim poctivo na preventivne gyn.prehliadky. Nechapeme, odkial sme to mohli dostat. Zacalo to bolestami brucha, chodila som na vysetrenia ku gynekologovi, ale ten povedal, vraj som uplne ok. Bolesti sa sirili na oblast mechura, stipanie pri moceni bolo hrozne. Vystriedala som 3 gynekologov, kym mi ten posledny urobil kompletne bakteriol, vys. Vysledkom bola ureaplazma a uz sme vyuzivali 3 druhy ATB, ale stale som sa jej nezbavila. Pijem bylinkove caje, sama si byliny zbieram, mysi chvost, zihlavu, praslicku, robila som si aj vyplachy a tiez lokalne vaginalne som aplikovala cajovnikovy olej. V zivote som nemala taketo problemy a som uz z toho dost frustrovana. Bola som aj na urologii, kde mi povedala lekarka, ze to je preto, lebo mam slabu imunitu. Zacala som brat psylium, imunoglukan a teraz olej zo zralocej pecene. Objednala som si 100 perc. oreganovy olej, riedila som ho 1:3, ako bolo v navode s olivovym olejom. Radsej by som brala nejake tabletky, ktore sa rozpustia az v zaludku, ak by to bolo mozne. Poradil by ste nam, prosim, co by sme mali s manzelom brat a ako dlho a odkial to objednat? Manzel nema ziadne problemy, iba ja, mam zapaly moc. mechura, moc rury a bolesti pri styku, vlastne ani nemozeme sexovat, trva to uz viac ako pol roka...Dakujem