Téma: Chronicky zapal PND, vysoke ASLO
Dobry den, mam viacrocny problem s chronickym zapalom PND. S tym suvisi dlhodobo vysoka hodnota ASLO (v rozmedzi 800-1600). Mam problemy s imunitou, som pravidelne sledovany u imunologa. Mal som rozne astmaticke stavy (nie vazne), beriem Aerius. Vytery z nosa boli pozitivne na MRSA, preliecene ATB (1x minuly rok), asi bez velkeho efektu... Alergicky nie som na nic, testovali ma minuly rok. V poslednych par tyzdnoch som si vsimol, ze mam problemy s cuchom, jednoducho necitim skoro nic. Prislo to bez nejakeho zapalu, nie som ani po ATB, ani nic podobne. Snazim sa kvapkat si do nosa koloidne striebro a tiez GSE roztok (podla Vasich rad). Neviete mi poradit este nejaky doplnok, ktory by mi pomohol zbavit sa toho chronickeho zapalu a tym snad aj vysokeho ASLO a upravit imunitu a aj cuch? Cital som o serrapeptaze, ktora by mala liecit chronicke zapaly. Ak by som ju mal uzivat, tak ake davky, ako dlho? Na cuch som zacal brat zinok, 30 mg denne, je to v poriadku? Ako dlho by som ho mal brat? Davka je v poriadku? Vdaka za odpoved.