Operacia len nieco vyreze, nepotlaci ziadnu infekciu. Ked by mu chceli dat drenaz do ucha, tak je to hlupost, ked sa mu ucho drenazuje uz prirodzene=to je ten vytok.
Ja neviem, kolko sa do vnutorneho ucha toho zmesti a ako dlho to moze vytekat, ale do vecnosti to nemoze vytekat a s dostatocne vysokymi davkami spomenutych antimikrobialnych, pripadne inych, ked tieto nezaberu to musi byt potlacene.
Zozen si este NAC(na Slovensku acc v lekarnach) 2x500 mg, pripadne cordyceps, to je silny adaptogen ktory pomaha pri plucnych infekciach a pravdepodobne aj infekciach hornych dychacich ciest=aj vnutornehom ucha, kde sa to dostane cez eustachovu trubicu.
Este som si spomenul na iny dost silny prostriedok, co som kedysi sam osobne pouzil na zapal stredneho ucha, teda zacinajuci po zapale celnych dutin(sinusoitida). Pouzil som za zvedavosti vtedy novy prostriedok na trhu, vytazok z byliny uncaria tometosa(Vilcacora), specialne ucinny, pod menom Samento alebo dnes aj Prima una de gato
Tvrdia na nom 2x15 kvapiek na dospeleho, ale zacinat od jednej kvapky a postupne zvysovat.
Nuz ja som vzal 5 kvapiek, nic som nepoznal, tak dalsia davka bola 10, dalsia 15 a dalsia 30. Na tej som zostal a dalej som nesiel, lebo za 3 dni bolo po zapale.
Ja som nemal ziadny vytok, lebo mi nepraskol bubienok a ziadne vacsie mnozstvo sa mi odtial nedostalo, mozno sa to vycistilo cez Eustachovu trubicu alebo to telo absorbovalo.
Naposledy upravil: RNG (2010-10-28 00:37:26)