Téma: nasledky po soku..
dobry den
chcem sa spytat na Vas nazor. posledny februarovy tyzden som mala sok ktorym sa zacali moje problemy s chrbticou. najprv som nemohla hybat rukami, tahali mi krcez cez krk az do hlavy a citila som bolest niekde v strede chrbta pod pravou lopatkou. tyzden aj pol som vydrzala bez liekov a to som nemohla ani len chleba odkrojit, spavat, nie to este sa otocit v posteli a nocna mora bolo vstavanie. po tyzdni a pol som sla na TCM, ten mi odblokoval nejako tie ruky a po 2 sedeniach bolo ok, rukami som mohla hybat ale opatrne. nato mi ale zacali strasne krce v pravom klbe, az neskutocne, nemohla som chodit, nic robit, krce boli ci som sa hybala a ci nie. 2x som mala taky krcovy zachvat, ze sa mi normalne klepalo cele telo a aj trplo. po Tom druhom zachvalte ma moj TCM terapeut poslal rovno do spitala, kedze som nemohla ani na nohu stupit. tam mi zistili anemiu, dali nejake lieky od bolesti a bolo. od tych ma ale bolelo cele brucho, neviem co vsetko zmiesali.. tak som nic viac nebrala z toho co mi dali. par dni na to krce presli ale pichanie v klbe este bolo a zacala bolet driekova chrbtica pri chodzi a pod lavym rebrom som mala neskutocne krce. som sa bala aj hlbsie nadychnut, kychnut alebo zakaslat. tak som sla este k obvodnemu ( podotykam, ze som bola 1x za poslednych 15 rokov u dr., doteraz som si pomohla vzdy sama, teraz sa mi nejako nedarilo ( ) ten ma poslal k reumatologovi. reumatolog ma poslal na mrt, kde zistili aktivovanu ISG artritidu a drazdenie laveho ISG, zacinajucu Chondrosis intervetebralis nejakeho pohyboveho segmentu, a diskretne aktivovanu Spondylartrozu poslednych 3 bedrovych klbov. Mna ale boli cely chrbat, hore od pliec ku krku mam niekedy krce, da sa to vydrzat ale vcera bol jeden dost silny. v utorok som bola u mojho reumatologa ale nic nehovoril, iba tolko, ze ma posle este raz na MRI hrudnej chrbtice, vraj tam moze byt zapal. ja si ale skor myslim, ze to bude mozno nejaky blok, nieco so stavcami. bolesti mam ci sedim, ci chodim, ci spim.. a nejako sa to nelepsi. kazal mi este, ze si mam dat voltaren 3x 25 g denne ale na ten mu kaslem kedze ja chemiu nemusim a okrem vsetkeho ma zapchava. moja otazka je, da sa to vsetko nejako napravit alebo co treba robit?? rozmyslam aj, ze zacnem cvicit jogu alebo pilates. a neviem ci by malo zmysel vyskusat aj tu dornovu metodu? myslite si, ze to prospeje?? a ake potravinove doplnky by ste mi odporucali? a este aby som nezabudla, pomaly sa chceme zacat snazit o druhe dieta, neviem ci mame alebo radsej este pockat?? bol by to Problem pre moju chrbticu?? dakujem za kazdu radu HB
Naposledy upravil: hely (2013-04-20 17:17:01)