Téma: Mykoplazmy pneumoniae
Ahoj RNG,
Chcela by som sa poradit o zacati inej liecby resp. ako antibiotikami. Zacalo to obycajnou nadchou a bolestami hrdla. Po mesiaci sa mi to vratilo plus teploty okolo 37, tlak v spankovej casti a v usiach. Isla som na ORL kde mi zistili zapal prinosovych dutin. Vyliecili to antibiotikami Xorimax. Po tyzdni sa mi vratili teploty obcasne bolenie v hrdle a palenie svalstva na rukach. Tlak ci zalahnutie v usiach tiez - dali mi na to Borow instilaciu. Kedze to neprechadzalo poprosila som o krvne testy kde mi zistili mykoplazmy pneu. Zobrala som 4 x po 4 dnoch z odstupom dni antibiotika Subamed. Po poslednej davke mi bolo strasne na vracanie a zavraty. Momentalne mam pocas dna raz ci dva-krat vlnu kedy mam aj teplotu, je mi na zvracanie-ci mi to nerozhodilo mikrofloru a horucost tvare. Tlak ci citlivost v usiach ostal. Neviem ci je to stale ta bakteria alebo je to z tych antibiotik. Chcela by som prest na inu liecbu ako antibiotika. Resp. dat do kopy aj imunitu a doliecit to. Co by si doporucoval. Dakujem.