Téma: Bakterialna infekcia
Ahoj RNG,
Pred rokom zacali moje problemy. Bolest hrdla, zapachajuce a huste hlieny ktore sa drzali v hrdle. Doktor urobil vyter, zistil ze mam streptokoka a nasadil atb. Problemy sa stratili iba docasne, bolest hrdla sa stratila ale zapachajuce hlieny zostali. Hlieny su prevazne huste s bielymi ohranicenymi ciastockami. Pridala sa k tomu celkova unava, hlavne poobede po jedle a tiez velka slabost v priebehu dna spojena s chorobnou potrebou nieco zjest hlavne vecer . Doktor mi v priebehu roka niekolkokrat bral vytery z nosa aj z hrdla a vzorku stolice koli helicobacter pilori. Helicobacter sa nenasiel ale v nose sa nasiel zlaty stafylokok. Na ORL mi povedali ze to je normalne. Cez rok som vybral niekolko antibiotik ale z nich zabral iba dalacin, opat docasne. Docasne mi pomohlo kloktanie a preplach dutin silnym solnym roztokom. Drzal som kvasinkovu dietu ale bez vacsieho uspechu. Nakupil som si rozne pripravky: oreganovy olej, kokosovy olej, GSE, koloidne striebro, MMS, silne probiotika, rakytnikovy olej. Pouzival som ich iba sporadicky, neviem co mi vlastne je a aku liecbu zahajit. Prosim ta o radu ako by si riesil takyto problem, dakujem