Téma: kliestova encefalitida
ahoj RNG tak nas zasa bombarduju v televizii o kliestoch ake su nebespecne,co si o tom myslis,chcu zasa dohnat do ockovania?,co by si ty odporucal,nijak sa mi to nezda Dakujem a pekny den
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Prírodné liečivá môžu (ale aj nemusia) pomôcť, závisí od toho, či ste výberom trafili klinček po hlavičke. Veľmi dobre sa darí triafať klinček po hlavičke takým opiciam, ktoré keď sú choré, dokážu si v prírode nájsť tú správnu rastlinu, dokonca tú správnu časť z nej, ktorá im pomôže vyzdravieť. Ako je to možné? Majú to v sebe naprogramované? Odpoveď nepoznám, ale z vlastných skúseností viem, že prírodná strava je v prospech zdravia lepšia ako tradičná slovenská kuchyňa. ďaľšie informácie
iHerb zľavový kód ZAL259
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
ahoj RNG tak nas zasa bombarduju v televizii o kliestoch ake su nebespecne,co si o tom myslis,chcu zasa dohnat do ockovania?,co by si ty odporucal,nijak sa mi to nezda Dakujem a pekny den
Nuz ja nechodim natolko po lesoch a pouzivam postrek na saty(vytazok z marokaniek=permethrin, tiez chemikaliu DEET)
Ziadne stepenie zatial neprichadza do uvahy, nech by bol aky tlak v tlaci a televizii.
ahoj dakujem myslel som v akom smere posilit imunitu ,ci vyralnu,mikrobiologicku. vdaka
Kliestova encefalitida je obvykle sposobena virusom TBEV.
Na virusove pozri temu http://rng.nazory.eu/herpes a v tom pripade odporucam tie najsilnejsie antiviralne a to vo velkych davkach, lebo tato infekcia moze poskodit permanentne mozog a treba ju vynicit co najskor, tj necakat, az si s nou poradi telesna obrana.
Inkubacna doba je asymptomaticka(tj nic necitis) a trva 7 az 14 dni.
Tento virus mozno dostat aj konzumovanim nepasterizovanych mliecnych vyrobkov alebo surovych vajec.
Pri ustipnuti kliestom odporucam okamzite brat prevencne citricidal a extrakt z olivovych listov aspon 3 tyzdne, tiez antiviralne ako masivne davky vitaminu C, chaparal a podobne. Vyckavat co sa udeje a riskovat sa nevyplaca.
Nanajvys pouzivas potravinove doplnky, neskodne, zbytocne.
Naposledy upravil: RNG (2010-02-28 21:37:28)
dobry den rng, kedze su priznaky a prenasac encefalitidy a boreliaozy plus minus rovnake chcel by som sa opytat ci byvaju "zo zbavenim sa"encefalitydy tiez take problemy ako s boreliou. alebo ked sa zlikviduje je to nadobro? mam totiz igg protilatky na encefalitidu ale malo, igg by malo znamena ze je to len "pamet"=> ze je prekonana?doktorka hovorila ze ich mam dost malo a ze som mohol byt len v styku s nou . mozemju mat este v sebe v niakej latentnej forme podla teba? dakujem vopred za odpoved
Vsetky numericke vyhodnotenia a testy maju znacnu mieru chyb .
Meranie imunoglobulinov je sice dost presne ale vyvodzovanie toho, co ich zvysilo alebo znizilo je otazne, tie iste hodnoty mozu byt z rozlicnych dovodov.
Encefalitida neexistuje latentna, kliestova(virusova) je velmi jasne sa prejavujuca a casto smrtelna, ked sa dost skoro nezasiahne. Takze ziadna skryta/latentna neexistuje
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.