1

Téma: hlieny v stolici

dobry den rng,
prosim potrebujem poradit...chytila ma riadna chripka, horucky, kasel, sopel...ale brusna asi ani nie...ale co ma trapi su hlieny v stolici. ja mam znizenu hladinu diaminooxidazy (zatial nevedia z coho), a pri tejto chorobe sa mi tiez isto este znizila, a tak mi zacalai aj crevne problemy ale este som nemala tak vela hlienov v stolici, ale neboli ma brucho, ani krv tam nemam...myslis, ze to moze byt z chripky? zahlienena v nose ani krku uz nie som, kaslem uz malo....
a ako mam proti tomu bojovat? stolica je tvrda, nemam hnacky.vdaka.

2

Re: hlieny v stolici

Dnes obiehaju svetom obzvlast odolne nakazy, ja sa ledva stacim  branit, aby to nevypuklo do vaznej choroby. Su to kombinacie virusov a inych mikrobov, mozno aj geneticky manipulovanych.
Kedze tlac o tom viacmenej mlci a okolo seba vidim samych chorych, tak tam podozrievam nejaku necistu hru.
Odporucam ti brat plno mikrovlaknin a kvalitne probiotika, lebo hlieny creva vylucuju, ked sa brania=odtlacaju mechanicky od stien nakazy a toxiny. A mikrovlakniny absorbuju toxiny a vynesu von z tela a probiotika, ked sa dostatocne rozmnozia vytlacia aj rozne skodlive mikroby z criev.

3

rng vdaka a bude mi stacit psylium, alebo treba aj ine mikrovlakniny? ak ano, ake? ale nemozem ziadne ovocie, ziadne citrusy, ani jablko...mam fruktozovu a histaminovu intoleranciu.
a este sa chcem spytat, mohli mi tie virusy poskodit aj chut? vobec mi nechuti jest a mam zmenene chute, vsetko mi smrdi a napina ma na vracanie, ked sa pozriem na jedlo uz tyzden...ale vracat som nevracala, ani hnacky som nemala, iba tie hlieny, sem tam mam redsiu stolicu.

Naposledy upravil: maminka (2013-02-24 18:03:00)

4

Mikrovlakniny su napr psylium(superjemne plevy), pektiny(z jablk a hrusiek, najucinnejsie je cisty modifikovany citrusovy pektin), inulin z cakanky, abrabinogalaktany zo smrekovca opadaveho(larix deciduosa) a tiez Glucomanan z korena  amorphopallus conjac.
Odporucam ti brat aj kyseliny, aj enzymy a pripadne pozut pred kazdym jedlom 2 tabletky DGL, co posilnuje a hoji zaludocne a crevne steny.