Nuz onkomarkery su cisla, na ktore by som sa velmi nespoliehal, ale ked si chces telo odmorit a cysty rozpustit, musis brat entericky pokryty pancreatin ako napr tento
http://www.iherb.com/Solgar-Pancreatin- … lets/39016
davka 2 x 2 denne, pripadne aj yam(2 gramy) a najma DIM(2 x 100 mg), lebo mnohe cysty su hormonalne zavisle, tak si treba upravit hormonalne hladiny.
Pri yame je dolezity obsah Diosgeninu, ked odporucam 2 gramy, myslin tym vlastne 200 mg diosgeninu, lebo rozne znacky yamu maju rozne mnozstva diosgeninu a prave tych 200 gramov diosgeninu je ta ucinna latka.
Berksonov protokol netreba brat stale ale ked ho beries, musis brat aj hromadu mikrovlaknin, inac sa ta extra vylucena zamorena zlc znova absorbuje v crevach spat do krvi.
Mikrovlakniny ju do seba nasiaknu a vynesu von z tela. Takze len tak je ten protokol vlastne ucinny
A nesetri s tym jodom natieraj sa aj 2 krat do tyzdna a hoci aj pod oboma pazuchami. Jodu potrebujeme najma pri cystach a inych nefunkcnych utvaroch v tele viac, nez odporucane 2-6 miligramov, lebo sa podiela aj na tvoreni roznych hormonov, ale aj cistiacich enzymov. A s jodom musis brat aj sele, 200 az 600 mikrogramov, podla toho, kolko jodu beries. Viac jodu vyzaduje aj viac selenu.
Dobrý deň RNG, skopírovala som sem tvoju odpoveď na moju otázku, len mám ešte nejaké nejasnosti
1. Odporúčaš entericky pokrytý pancreatin aby ho v žalúdku nezničili kyseliny. Kým mi príde z iherbu, má zmysel používať na ČISTENIE TELA pancreatin 4x keď nie je entericky pokrytý alebo ho v žalúdku úplne zničia kyseliny a na čistenie tela sa nevyužije?
2. Ak mám brať na čistenie tela tie enzými 2 krát denne, v noci to mám vyriešené, to mám prázdny žalúdok ale ako dlho po jedle si môžem dať enzým na čistenie tela aby sa nespotrebal na trávenie. Viem že každému trávi asi inak rýchlo aj každé jedlo je trávené inak dlho ale aspoň približne.
3. Neviem si vysvetliť prečo mi tá cysta vznikla keď beriem asi rok a pol YAM ten dobrý zo Swansonu.
4. Mohla by mi prosím ťa na ten môj problém(3 cysty asi plné a zvýšené onkomarkery) pomôcť urinoterapia lokálne alebo pitie.
5. Dim má aký hlavný účinok pri tom mojom probléme?
6. Selén si mám dávať každý deň, alebo iba v dňoch keď si dávam 15 kvapiek jódu na podbruško?
7. Môžem si teda dávať tých 15 kvapiek aj dva krát týždenne?
8.Bolo by podľa teba dobré spraviť aj nejaké klystíry alebo vypitie Glauberovej soli aby ma prečistilo?
Ďakujem ti veľmi pekne za tvoju ochotu vždy odpovedať.indiga