Téma: Problem
Ahoj,
rada by som ta poziadala o radu pripadne nazor na problem jedneho mojho znameho. Vedel by si poradit prosim? Problem opisal nasledovne:
Začalo mi to v júni. Jedného dňa ma nafúklo v oblasti, kde je asi žalúdok. Smerom dohora, tak, že som sa nemohol nadýchnuť. Odvtedy to postupne, ale véľmi pomaly prechádza. Nemám ani bolesti, len tlak. Cítim tlak zvnútra na tie kosti, čo tvoria taký výklenok okolo žalúdku. Ráno to býva dobré, k večeru sa to zhoršuje. Na stravu to moc nereaguje, ale jem diétne. Zle to reaguje na nápoje, alkohol, cigarety
Kamene ladvinove ani piesok nemám, to mi pozerali. Ja nemám bolesti, len cítim silný tlak.
Beriem probiotiká. Neviem, možno mám podráždený pankreas.
Mliečne môžem a ani to moc neobmedzujem. Nemôžem vyprážané - teda aspoň si myslím. A dlávim veľa ryže.
Endoskopiu nechcem. Ostatné mi robili reflexný röntgen, USG, krv - všetko ok.
bral som - na spanie Hypnogen, a na depresiu Cipralex. Prestal som ich brať sám, lebo na depresiu mi nepomohli a pripadal som si ako cudzí človek sám sebe. Zdalo sa mi, že mi to mení ani neviem, čo, osobnosť, povahu, neviem. A navyše, začal som sa obávať o ľadviny, lebo som nepotreboval ísť na wecko aj dva dni.
Dakujem za radu