dobry den Rng, prosim o radu koli zistenym alergiam mojho syna(2.5r),uz som vam o nom pisala pred pol rokom ,vtedy sme ale nevedeli o co ide...bola mu zistena alergia na viacere potraviny:psenica, vajce, mlieko-aj laktoza aj kazein, jablko, soja, orechy-lieskovce-ale aj kesu-mal anafylakticky sok,plus inhalacna na psa,(rozoce vraj negativne), no a s tym jablkom mozu byt aj ine ovocia pribudzne jablku, cize niekedy ani neviem co mu sposobi problem.(skoro stale ma cervene ekzemove flaky po kozi,aj po celych nohach,na rukach(ked sme este nevedeli, tak to mal na celom tele)
byva aj skoro stale chory-horne dych.cesty, zahlieneny dlho po chorobe...som z toho nestastna lebo mam pocit ze dostane vse co prejde okolo. akurat ze tie zahlienenia nama vacsinou s horuckovymi prejavmi...len sopel ktory trva napr teraz uz vyse mesiaca...(zrejme suvisi aj s alergiou)...ak by existovalo nieco co mu mozem dat na to,aby znasal aj potravinu na kt. je napr alergicky,to by pomohlo :-)asi najviac...a tak celkovo ho dostalo aspon do lepsieho stavu (ja mu davam multivit. od jamiesonu pre deti,D3, a cecko)
dakujem s pozdravom gerda.