Má to účinok, ale slabší. Namiesto 33% citricidal-u tam je 33% grapefruit seed extract. Staré GSE dosť štípalo v nose, očiach, aj v ústach. Teraz neštípe nič, je to oveľa slabší produkt. Aj tak som spokojný, lebo na druhej strane nemám veľké problémy s krvácaním v ústach, očnými infekciami a hlienmi v nose, je to ľahká forma infekcie, preto mi pomáha. Ale tí, ktorí majú nejakú ťažkú infekciu v tele, už budú mať problém s účinnosťou. Teraz nechápem i pochybujem, žeby 33% citricidal = 33% grapefruit seed extract? Je to asi blud. Avšak aj napriek neštípaniu produktu je na fľaštičke uvedené, že môže spôsobiť podráždenie, čo je blud, keďže je taký slabý, resp. boja sa FDA. Jediná možnosť by bola naliať do úst trochu GSE bez zriedenia, poprípade urobiť jeden gĺg, že čo by to urobilo, či by spálilo sliznicu. Ale i napriek neštípaniu to radšej neskúšam, ani neskúšajte to, na jednej strane mám obavy, ale na druhej strane podozrenie, že niečo s produktom nie je v poriadku.
Na záver by som mohol skonštatovať, že neúčinný určite nie je, ale až tak účinný ako predtým, tiež nie je.
Na stránke NutriBiotic je napísané pri produkte GSE:
Formula with Bioflavonoids
Made without Gluten & GMOs
Vegan · pH of about 2.75
Naposledy upravil: graupel (2013-01-25 22:01:57)