Téma: hit
ahoj rng,
uz dva roky sa trapim s traviacimi tazkostami. vysla mi candida z criev, tak som nasadila protikandidovu dietu a doplnky podla tvojich rad...drzala som ju prisne, dodnes nejem nic sladke, ziadny cukor, ani ovocie nemozem, dokonca ani zemiaky...
dodnes mam vsak vela traviacich problemov, ktore sa pridruzili postupne...
napr, mavam hypotenziu po jedle, viem ze ju ma kazdy, ale ja taku vyraznu (90/50, norma u mna 120/80), musim si lahnut a spat, potom mi je lepsie, mavam nafukovanie, bublanie a niekedy hnacky, svrbenie tela (hlavne po hlavnom jedle a vecer), busenie srdca, niekedy zapchaty nos...
ale stale osm na diete, nie sice prisnej, uz jem po dvoch rokoch ryzu, menej masa, vela zeleniny, obcas GSE, probiotika pravidelne (uz dva roky), enzymy - super enzym
prosim ta z tychto problemov myslis ze by sa mohlo jednat o HIT? ja nevidim taku silnu suvislost so ziadnym inym ochorenim ako s hit. dala osm si vysetrit DAO, vysla mi ale v norme ale s tym, ze mam vylucene tie najhistaminovejsie jedla - rajciny, alkohol...
je mozne ze mam nedostatocnu hladinu DAO v creve, aj ked z krvi mi vysla ok? objednala som si uz DAO z iherbu, tak budem cakat ci mi pomoze...