Téma: Stitna zlaza - cysty
Dobry den.
Chcela by som vas poprosit o radu pri vybere a davkovani potravinovych doplnkov pre moju znamu. Viem, ze to tu je omielane niekolko - krat, len v niektorych veciach potrebujem este usmernit. Znamej zistili vela cyst na stitnej zlaze a chcu jej to urgentne operovat. Chcela by vsak vyskusat este liecbu potr. dopl. Idem jej objednat tieto z iherbu.
ENZYMY - NOW Pancreatin - 2 x 4 tabl. - davka intenzivne cistenie (1,5 hod pred jedlom na prazdny zaludok)
- NOW Digest Platinum 2x 2 tabl. (1,5 hod pred jedlom na prazdny zaludok)
Tieto enzymy striedat.
Davkovanie je ok?
JOD - vy odporucate 15 kvapiek 1-2 tyzdenne pod pazuchy.
- chcem jej objednat vami odporucany - TPCS Iosol - Vyrobca pise 1-3 kvapky denn pit. Ma to pit alebo potierat? CO je lepsie? Nie je ta davka mala?
Stacia tieto doplnky alebo treba este aj praskovy Kelp? Pripadne viete mi poradit pre nu este nieco? Co by jej mohlo pomoct? Nerada by o tu stitnu zlazuprisla. Na upresnenie jej situacie: pred par rokmi mala cysty na maternici a vajecniku, co jej aj vzali. Neskor sa jej objavila cysta na prsniku, ktoru jej vybrali a teraz to preslo na stitnu zlazu. Ale ma ich tam viac a lekarka je zdesena a chce operovat, este pre Vianocami,....
Myslite, ze jej tie doplnky dokazu pomoct? Boji sa zas, aby to nepreslo k niecomu vaznejsiemu pokial si to nenecha vybrat. Viete ako lekari dokazu vystrasit ludi,....
Dakujem velmi pekne za rady.
Naposledy upravil: rabitku (2012-10-29 10:24:09)