Ale ano, definitivne niektore oleje, ako napr aj kokosovy, panensky pomahaju pri roznych problemoch mozgu. Je to predsa samozrejme, kedze vacsina mozgovej hmoty su rozne tuky a ked zacne ubudat mozgova hmota, tak potrebujes extra niektore dolezite tuky, najma nasytene a omega 3 ako napr DHA na podporu regeneracie.
Zialbohu kokosak pomaha len malej casti Alzheimerovych pacientov, ale vyssej nez oficialny liek Aricept.
Definitivne by som ho ale nevynechal, tak ako by som nevynechal lecitin, DHA a EPA, tiez rozne antioxidanty, najma vitaminy C, E D-3 bioflavonoidy, vinpocetine a huperzine, ktore su vsetky potvrdene ako uzitiocne pri Alzheimeri.Tiez vitaminy B, najlepsie zmes stress B a B-12 pod jazyk, osobitne.A samozrejme ani curcuminoidy s bioperinom, lebo Alzheimer je casto dosledok zapalov , a to su protizapalove latky. Mozno sa vam to vidi vela, ale pricin na, a prispevkov na Alzheimer je viacero, preto treba pouzivat viacero zivin na to, aby sa potlacili vsetky mozne priciny.
Aby som nezabudol , najmovsi je na trhu aj doplnok , vzacna bielkovina z meduz pod menom apoaequorin, davka 40 mg denne. Tato bielkovina na seba viaze prebytocny vapnik, ktory sa usadzuje v mozgu v kalcifikatoch ako nasledok roznych zapalovych procesov
Naposledy upravil: RNG (2012-12-03 06:36:03)