1

Téma: vaginalna mykoza spojena s anlanou??

Dobry den,
chcem vas poprosit o pomoc... uz par tyzdnou sa neviem zbavit vaginalnej mykozy.....no co je najhorsie.. zacinam sa bat ze sa mi to prenieslo aj do analneho otvoru je to mozne??? ked idem na velku potrebu a po nej ma to dost stipe.. aj pocas dna.. nesrbi to ale stipe vnutri.. a ktomu este vaginalna mykoza..:( uz neviem co mam robit.. hygienu a vsetko mam ..:( tak netusim co to moze byt..:( co robit... dakujem.. budem cakat na vasu pomoc...

2

Re: vaginalna mykoza spojena s anlanou??

Mykoza ma hlavny zdroj v crevach, ked ju tam nepotlacia probiotika, tak sa tam nevyrobi dost protilatok proti plesniam a kvasnym kulturam pre spotrebu v inych castiach tela. Takze problem je naopak, vznika v crevach, kde ho treba v prvom rade adresovat, pozri na temu candida ako potlacit kvasne a plesnove mikroorganizmy a podporit probiotika.
Inac zapaly/stipanie moze mat aj ine dovbody, napr viralne, kde kazdemu odporucam si zvysovat viralnu imunitu, pozri na temu herpes. Pridam este dalsie antiviralne, ako citral, monolaurin Sangre de grado a berberine, ktory je uzitocny aj na rozne crevne infekcie, vcitane bakterialnych