1

Téma: neustale nutkanie na wc

prosim o pomoc...uz par dni mam problemy ze musim stale chodit na toaletu.. mala som aj vo vagine zapal.. no tej ustupuje.. sice vonku stale citim stipanie...  a palenie.. no nutkanie na wc je az tak silne ze nemozem ani spavat.. ako nahle sa vymocim pridem do postele.. zasa potrebujem.. a pritom moc mam normalny.. ziadne zafarbenie.. mam pocit ze mam normlane z toho nafuknute brucho... uz neviem co robit.. aj pit sa uz bojim.. lebo je to neznesitelne.. aby som len vsala zo zachodu a uz musela ist znova...

2

Re: neustale nutkanie na wc

Popisujes mi zapal mocoveho mechura, pravdepodobne nejaka kvasna alebo ina antibioticky odolna kultura, ktora sa casto "vyslachti" pri pouzivani atb.
Skus D-manozu, 2 greamy kazde 3 hodiny, vcitane noci, to obvykle rozne vaginal;ne nakazy odhakne a splachnu sa mocom. Inac je ucinny berberine, 2 x 500 mg, alebo roztok GSE, 60 kvapiek na liter vody, pit postupne po malych glgoch, tiez NAC na zamaskovane infekcie alebo urinarne biofilmy(2 x 600 az 1200 mg) a tiez oreganovy olej. Zialbohu nevies, aky mikrob ti to sposobuje, takze musis zautocit na co najviac.
Dokonca to moze byt aj viralne, na to pozri temu herpes, kde radim rozne na zvysenie viraslnej imunity.
Protizapalove tiez pomozu, ale len adresovat zapal a jeho nasledku, tj nie pricinu zapalu.
Silne protizapalove su napr curcumin s bioperinom, pozri
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best … apsules/13
davka 3 x 3 kapsule, intenzivne.

3

dobry den, chcem sa vás opýtať, či sa kvapky GSE možu uzivať aj ako prevencia. Ked je človek zdravy a nema ziadne problemy, len na prečistenie tela. smie sa to? dakujem

4

Samozrejme ze sa mozu, ja si ich davam casto do mojich mixov na pitie, najma ked sa stykam s vela ludmi=davy.