Téma: Perikardiálny výpotok

Milý RNG, mohol by si mi povedať Tvoj názor na môj problém? Bola som na sklerotizácií krčových žil a keď som večer išla spať, tak sa mi nedalo dýchať dobre. Ale vždy keď som sa vrátila zo sklerotizácie a bola som 6 krát. Tak mi doktor povedal, že mám si isť dať vyšetriť srdcové chlopne. Bola som na echo srdca a tam mi povedal, že mám vodu v srdci. Ja si myslím, že to mám z tej sklerotizácie. Čo si mysliš ty? Inak vôbec nebývam chorá, žiadné chrípky, vírusy.
Pred desiatimi rokmi som mala zápal obličiek, žeby z toho zápalu? Je to možné mať 10 rokov vodu v srdci a nevedieť o tom, žiadné problémy som nemala.
Ďakujem.
Zabudla som na dôležitu vec. Keď som bola posledný krat na sklerotizácií, po týždni mi opuchla noha - lýtko, asi tam bola voda.  Preto si myslím, že to mám zo sklerotizácie.

Naposledy upravil: Jadranka Tichá (2012-09-08 19:05:45)

2

Re: Perikardiálny výpotok

Nuz ja som principialne proti operaciam, ktore vyrezavaju to, co sa da vyliecit, hoci aj len ciastocne.
Po operaciach na zilach je v tele kolujucich plno krvnych zrazenin, ktore treba adresovat niecim, co ich rozpusti, nielen heparinom a riedenim krvi warfarinom/coumadinom.
Odporucam nattokinazu, ktorea nieleze bezpecne riedi krv, ale aj rozpusta krvne zrazeniny. Davka v tvojom pripade najmenej 4 x 4000 FU pokial sa ti tie zranenia nevyhoja.
Aj puchnutia , problem s kyslikom/pocit zadusania/tromboembolia aj ine problemy v tele mozu byt sposobene poskodenim cirkulacie kolujucimi krvnymi zrazeninami.
Adresovatr to musis, lebo ked sa ti zrazeninka dostane do mozgu alebo vencovych ciev na srdci, to moze sposobit aj smrt.

Teda okrem inych moznych pricin, co ti sposobuju pozorovane priznaky....