1

Téma: karpalny tunel

RNG chcem sa prosim informovat ako mam spravne pouzit DMSO pri karpalnom tuneli? Viem,ze synteticke materialy tiez prepasiruje do tkaniva, takze mam si to napr. len rukou natriet priamo na zapastie na pol hodinu ako doporucujes a potom poriadne viac krat po sebe oplachnut, alebo ???A este ako casto DMSO mam na zapastie natierat , kazdy den az do utlmenia problemov?? Nie vzdy ma prsty na pravej ruke neposluchaju,ale mam take dni,ze ani pero nemozem s citom udrzat v ruke napr....

2

Re: karpalny tunel

a nebolo by lepsie ist na operaciu? ved pri karpale ti mozu odumriet nervy v ruke...

pokial si zo zapadneho slovenska tak ti mozem odporucit aby si si dal spravit operaciu v nemocnici bohunice v brne, pretoze v brne to operuju na neurochirurgii a za obe ruky zaplatis do 5000 CZK. v BA to operuje dement na plastickej chirurgii kde musis dat uplatok minimalne 300€.

jazva po operacii v brne je cca 2cm a je prakticky neviditelna a jazva po operacii sedlakmi v BA je asi 5cm a vidi ju kazdy.

toto co pisem vychadza zo skusenosti v rodine

3

Nuz ja som si tie slachy povolil pouzitim DMSO za par tyzdnov.
Nemyslim si ze operacia na to je lepsia. Dokonca moze pomoct aj roztok MSM, ktory je tioez polarne rozpustidlo a MSM na rozdiel od DMSO je povoleny pouzivat ako doplnok aj vnutorne.
Proti DMSO lekari broja, ale zverolekari ho veru hojne pouzivaju, najma na zavodne kone, co maju problemy so slachami a kolenami.
Hlavny dovod brojenia proti DMSO ale je dovod, ze je to dobry prostriedok pri lieceni rakovin a do toho si farmacia a lekari  nedaju kafrat, to je v USA vyse 800 miliardovy bussiness.
Dlan si dobre umy, vysus, nanes DMSO, nicoho sa nedotykaj, po pol hodine si to dobre zmy cistou vodou a utri do bavlneneho uteraku. Bud si isty, ze mas ciste DMSO, aspon 99.9% alebo take iste ciste rozriedene vodou alebo aloe vera gelom na 70% ako napr toto
http://www.ihealthtree.com/dmso-roll-on … a-3oz.html
alebo
http://www.vitacost.com/DMSO?csrc=PPCAD … 59811|mt|b
Vacsina internetovych predajni, najma velke firmy sa boja prenasledovania FDA, hoci vsade pisu, ze je to len "priemyselne pouzitie", ale zrejme ani to nestaci , FDA vie velmi dobre, ze to statisice ludi pouzivaju na sebe, napriek zakazom.
Kedysi, ked som si kupil toto prioamo od vyrobcu v galonovej flasi, nechjal ma podpisat, ze to nebudem pouzivat na ludoch ale len "prienyselne" alebo na zvieratach. Pricom vyrabal 99.996% cisty DMSO, co rozhopdne priemysel nepotrebuje.....

4

RNG, prosím ťa, má DMSO nejakú záručnú dobu? Na obale nie je nič uvedené. To naše máme doma už 5 rokov
http://www.dmso.net/products.asp
Včera som si ním natrela zapalené krčové žily a jednak dnes necítim žiaden účinok, čo inokedy som cítila hneď a jednak nie je odo mna cítiť ten typický zápach po dmso.

A ešte jedna otázka: Ľudia na internete často píšu, že ho aj pijú. Je to možné?

Naposledy upravil: Silvia (2013-05-30 07:20:13)

5

DMSO sa nekazi.
Je to chemikalia, nie potravinovy doplnok, je to univerzalna rozpustidlo, tj umoznia prepasirovat rozne latky v tele na rozne miesta. Preto sa pouziva naptr pri rakovinach na dopracu napr vitaminu B-17 do nadorov, ci uz injekcne, IV do zily alebo aj ustne.
Ja ho pouzivam obcas(aj moja zena) na klby a citim za par sekund jeho chut v ustach, tak rychlo prenikne cez kozu a do celeho tela.
Clovek musi byt s DMSO extra opatrny, lebo vie rozpustit aj pre telo neziaduce latky a cez kozu ich prepasirovat dnu. Takze si treba s nim davat extra POZOR.