Téma: vytrhnutie zle polozenych osmiciek-zapal-chemoterapeutikum
Dobry den,
minuly tyzden v pondelok 17.5. mi vytrhli 3 osmicky..jednu lavu hornu ktora isla von za dve minuty nakolko rastla normalne ale cez dasno este nevyrastla a obidve dolne ktore rastli lezato a obe dokopy boli vysekavane, stym ze najskor sa rozsekala korunka aby sa dali vytiahnut korene..zakrok trval cca hodinu a mala som injekcie proti bolesti..dost som napuchla o par dni som mala na lici aj velku modrinu..opuch zacal vyraznejsie miznut priblizne pat dni po zakroku stym ze piaty, siesty a siedmy den po zakroku boli bolesti najintenzivnejsie a nevedela som existovat inak ako pod praskami-analgetika ibalgin a nimesil.
V pondelok 24.5 cvize osmy den po zakroku som isla na kontrolu, stym ze ma to stale nonstop boli a ak chcem cez den normalne fungovat musim si dat jeden nimesil(ten mi vydrzi na cely den a od pondelka uz aj normalne zacinam pomaly spavat). V tento den v pondelok mi urobili vyplach kazdej jednej rany, takou zalomenou ihlou mi pichli do rany tekutinu ktora sa volala na f myslim a vyplachli mi rany. Po hodine kvoli bolestiam som si dala zase Nimesil, dnes 25.5 som bola znova na vyplachu stym ze doktor povedal ze sa mu tie vyplachy nepozdavaju (asi neboli ciste) a ze rozmysla ze mi da dalsie antibiotika..jedny antibiotika som v sobotu dobrala..dalacin c..som bola prekvapena ze by som mala brat dalsie..pravdepodobne rovamycine..a dnes vecer som sa dozvedela ze mozno by som mala mat chemoterapeutikum, nazov bohuzial neviem..
Nerada prechemizovavam telo a rada by som sa zbavila nielen bolesti ale pravdepodobne aj zapalu(to je asi dovod preco doktor rozmysla nad vyssie planovanou liecbou)..chcela by som sa spytat co by ste na mojom mieste robili..zajtra sa o vsetkom rozhodne predpokladam, idem na dalsi vyplach..pocula som ze ak mam zapal moze mi to znicit srdce ak si to nepreliecim..rany mam od samotneho zakroku stale zvonku kludne, nehnisaju, su pekne ruzove, opuch mam ale uz len naozaj minimalny kvoli hrciam ktore sa mi v licach z opuchu urobili.
Existuje nejaka prirodna moznost ktoru mam dostupnu prakticky hned tu na SVK? Pripadne ak budem nutena brat to chemoterapeutikum (ktore je vraj prakticky to iste co antibiotikum len o minimum silnejsie), su nejake doplnky ktorymi viem pomoct telu dobojovat a pomoct mu?
Dakujem za kazdu jednu pomoc.