1

Téma: vytrhnutie zle polozenych osmiciek-zapal-chemoterapeutikum

Dobry den,

minuly tyzden v pondelok 17.5. mi vytrhli 3 osmicky..jednu lavu hornu ktora isla von za dve minuty nakolko rastla normalne ale cez dasno este nevyrastla a obidve dolne ktore rastli lezato a obe dokopy boli vysekavane, stym ze najskor sa rozsekala korunka aby sa dali vytiahnut korene..zakrok trval cca hodinu a mala som injekcie proti bolesti..dost som napuchla o par dni som mala na lici aj velku modrinu..opuch zacal vyraznejsie miznut priblizne pat dni po zakroku stym ze piaty, siesty a siedmy den po zakroku boli bolesti najintenzivnejsie a nevedela som existovat inak ako pod praskami-analgetika ibalgin a nimesil.

V pondelok 24.5 cvize osmy den po zakroku som isla na kontrolu, stym ze ma to stale nonstop boli a ak chcem cez den normalne fungovat musim si dat jeden nimesil(ten mi vydrzi na cely den a od pondelka uz aj normalne zacinam pomaly spavat). V tento den v pondelok mi urobili vyplach kazdej jednej rany, takou zalomenou ihlou mi pichli do rany tekutinu ktora sa volala na f myslim a vyplachli mi rany. Po hodine kvoli bolestiam som si dala zase Nimesil, dnes 25.5 som bola znova na vyplachu stym ze doktor povedal ze sa mu tie vyplachy nepozdavaju (asi neboli ciste) a ze rozmysla ze mi da dalsie antibiotika..jedny antibiotika som v sobotu dobrala..dalacin c..som bola prekvapena ze by som mala brat dalsie..pravdepodobne rovamycine..a dnes vecer som sa dozvedela ze mozno by som mala mat chemoterapeutikum, nazov bohuzial neviem..

Nerada prechemizovavam telo a rada by som sa zbavila nielen bolesti ale pravdepodobne aj zapalu(to je asi dovod preco doktor rozmysla nad vyssie planovanou liecbou)..chcela by som sa spytat co by ste na mojom mieste robili..zajtra sa o vsetkom rozhodne predpokladam, idem na dalsi vyplach..pocula som ze ak mam zapal moze mi to znicit srdce ak si to nepreliecim..rany mam od samotneho zakroku stale zvonku kludne, nehnisaju, su pekne ruzove, opuch mam ale uz len naozaj minimalny kvoli hrciam ktore sa mi v licach z opuchu urobili.

Existuje nejaka prirodna moznost ktoru mam dostupnu prakticky hned tu na SVK? Pripadne ak budem nutena brat to chemoterapeutikum (ktore je vraj prakticky to iste co antibiotikum len o minimum silnejsie), su nejake doplnky ktorymi viem pomoct telu dobojovat a pomoct mu?

Dakujem za kazdu jednu pomoc.

2

Re: vytrhnutie zle polozenych osmiciek-zapal-chemoterapeutikum

V prirode je plno silnych antimikrobialnych latok, casto tu menujem citricidal/GSE, extrakt z olivovych listov, oreganovy olej, striebro ci uz vo forme koloidneho  alebo iontoforezy priamo do postihnutej zony a mnozstvo inych.
ATB maju jednu zlu vlastnost, ze znicia obvykle nasu crevnu floru, tj probiotika, ktore nam vyrabaju az 70% obrannych latok, ktorymi telo disponuje, cim sa oslabi celkova imunita a da moznost rozmnozit tym mikrobom, na ktore dane antibiotika nezaberaju.
Antimikrobialne su popisane v mnohych temach, ci uz infekcie, alebo jednotlive choroby a navod na iontoforezu striebra do zon s nakazou som popisal v teme  http://rng.nazory.eu/zapal-hnisania-a-striebro
aby si ho ktokolvek po domacky vedel spravit.
Aj ja som ho uz niekolkokrat pouzil na problemy so zubami, tiez osmickami, ktore mi podhnisali a miesto vytrhnutia som si ich vyliecil a zachranil uz niekolko krat za poslednych 15 rokov.
Zubari mi ich chceli uz od mojich osemnastich rokov vytrhnut, lebo "su vraj nanic a castymi zapalmi len druhe poskodia" a veru mne sa zisli dalsich 45 rokov a dodnes na nich hryziem

Bezne predpisovana chemikalia, dost silne antimikrobialna, ked atb nezaberu je napr metronidazole, ale podla mojich skusenosti a roznych lekarov pouzivajucich antimikrobialne doplnky,, na rozne infekcie, kde su atb "kratke" je dost prostriedkov z prirody, ktore nemaju ziadne skodlive vlastnosti na rozdiel od chemickych liekov.
Z desiatok tisicov, co su v prirode dosial zistene sa vyse stovky uz  dostalo na trh a su uz dlhe roky pouzivane s uspechom , a moje "oblubene", tj silne, lacne, pristupne  a ucinne  som tu uz niektore vymenoval.
Samozrejme je ich ovela viac, mozno uz vyse stovky na trhu, ale tieto tri mi zatial posluzili spolu so striebrom velmi dobre na rozne choroby a infekcie

Protizapalovych je tiez plno, ale zapal je len nasledok mikrobialnej cinnosti v tomto pripade a treba adresova pricinu, nie len nasledok.
Aj protizapalove som uz mnohokrat spomenul, moje "oblubene" su curcumin, dumbier, boswelin, vitamin C a hromada cistiacich silnych enzymov, ktore odstrania drazdidla a toxiny z tela, aby nevyvolavali histaminovu reakciu a tym zapal.

Naposledy upravil: RNG (2010-05-26 03:49:41)

3

Re: vytrhnutie zle polozenych osmiciek-zapal-chemoterapeutikum

Inac ked chces pocut "horror story", mne raz museli vytrhnut prehnuty zub a polozili mi nad neho mostik. Roky som sa stazoval, ze ma tam boli, lekar mji daval znecitlivejucu zubnu pastu, po case bolestiprestali(asi 3 roky!!!)a po 15 rokoch som si pri sparani zubov vyvali;l spod mostika kus zo zubneho korena velkosti hrasku, dokonale prehnity a 15 rokov mi skodiaci a to som mal kazdy rok zuby rengenovane a jeden z najlepsich zubarov oblasti Chicaga, predseda (prezident) miestnej zubarskej spolocnosti to tam nevidel!!!.
Samozrejme to mi natolko poskodilo celust, ze sa tam neda nijak vsadit novy zub, je to vytencene na 2 mm.
A to ani nehovorim o tom ake mnozstvo toxinov a nakaz som dostal z tej oblasti do tela!!!

Tak sa mi div, ze som sa zacal zaujimat sam o liecenie a lieky a dopracoval som sa k vzacnym  lekarom odporucajucim a pracujucim s ucinnymi doplnkami potravy na rozdiel od klasickych liekov.