Téma: trpím koprivkov?
Dobrý deň, už pár rokov sa mi na tele robia silnočervené fľaky, ktoré pália a sú na dotyk veľmi horúce...Robia sa mi najmä tesne pod bradou a pod lícami, prípadne aj na lícach, na krku, brade, dekolte, rukách, stehnách a kolenách...robí sa mi to hlavne z tepla, akonáhle mi je teplejšie tak mi naskočia tieto fľaky po tele, neviem to ovládať...ako keby moje telo nevedelo regulovať teplotu, alebo čo...neviem si to inak vysvetliť, nikto koho poznám sa s takýmito problémami nikdy nestretol...trvá to minimálne hodinu, kým mi zmiznú, niekedy aj dve, tri...ale musím sa nejak schladiť, lebo inak mi tie fľaky len pulzujú a nemiznú. Je to veľmi neestetické, keď napríklad niekam cestujem, na nejaké stretnutie, autom alebo autobusom...kým tam prídem, vyzerám hrozne, celá fľakatá a unavená (strašne ma to vyčerpáva a som z toho nešťastná). Neviem si s tým rady, keď som to povedala mojej obvodnej doktorke, tak mi len povedala že mám citlivú pokožku a veľmi tenkú....ale ja neverím že sa s tým nič nedá robiť:( Prosím máte s tým nejaké skúsenosti???...