1

Téma: Perthes ochorenie

Dobrý deň, synovi ktorý ma 2 roky a 3 mesiace diagnostikovali Perthesa - odumieranie bedrového klbu.
Týmto príspevkom Vás chcem poprosiť o akékoľvek rady, ktoré by nám pomohli a podporili by liečbu. Potešilo by ma, keby ste boli konkrétny pri jednotlivých produktoch, co sa týka názvu a dávkovania, vzhľadom na vek môjho syna.
Musím ešte napísať, že syn má alergiu na živočíšne mlieka, vaječný bielok, citrusy a paradajku. A celkovo má oslabenú imunitu.
Vopred ďakujem za každú radu.

2

Re: Perthes ochorenie

V prvom rade, je to zalazitost cirkulacie, tj vsetko na zlepsenie cirkulacie pomaha, v prvom rade enzymi na riedenie krvi a rozbijamie krvnych zrazenin, potom vitamin D-3 a krill oleje.
Enzymi pomahaju aj na alergie, lebo odmoruju telo od latok, co telo sice absorbuje, ale nevie rozlozit a pouzit, alebo vylucit.
Oslabenie tela ma tiez dovod pravdepodobne v nedostatku enzymov, lebo to ovplyvnuje aj absorbciu zivin a od toho zavisi aj imunita celkove.
Odporucam brat aj extra mikrovlakniny a probiotika, kedze dobre osidlene creva probiotikami vyrobia az 70% vsetkych obrannych latok pre telo.
Davkovanie je podla vahy, prepocitane z normalneho dospeleho, co tu obvykle uvadzam(70-75 kg)
Pozri na jednotlive temy, ako krv, enzymi , cievy a podobne.