1

Téma: OSR

Ahoj RNG, je v USA dostupný "potravinový doplnok" OSR? Lebo som čítal, že ho FED stiahol z predaja asi pred rokom a pol. Vieš o tom niečo? Ďakujem.

2

Re: OSR

ja som to pochopila tak, ze fda nikdy nedalo povolenie na OSR, ale dr. haley ho vyrabal a daval svojim pacientom v ambulancii (najma autisti), pravdebodobne je dostupny aj v inych ambulanciach v USA, kde sa zaoberaju detoxikaciou... ale mozno sa nieco zmenilo?

3

Re: OSR

FDA sa snazi znicit kazdy doplnok, ktory nesplna podmienku "potravinovy" alebo ktory sa pouzuiva vyslovene na medicke ucely, co je v USA zakonom zakazane.
Na medicke ucely sa oficialne mozu pouzivat len FDA schvalene lieky a na potravinove doplnky je zakonom zakazane tvrdit akekolvek medicke ucinky. Jedine FDA to moze povolit schvalenim doplnku ako lieku(10 rokov dokazovania a vyse 800 milion dolarov cena za to)
Takze OSR oficialne zakazali, podobne ako DMSO, MMS a ine uzitocne chemikalie pre zdravie.
Teda  na chelovanie ortuti zostavaju alebo lieky (DMSA, DMPS) alebo doplnky ako selen, jod, modifikovane citrusove pektiny, MSM, ALA, a zelene, najma cilantro a ciastocne aj spirulina