Nuz ja neviem, mne a viacerym inym abrali aj ine antiviralne prostriedky, nielen antiviralne lieky. Pozri na rozne menovane v teme herpes
ASelen odporucam v davke najmenej 200 mikrogramov, zinok az do 50 mg, jod 2-6 miligramov, vitamion C 3 gramy, vitamin E 400IU a vitamin D-3 az 5000 IU denne, to vsetko podstatne zvysuje imunitu, vseobecne.
Ale specificky na viralnu mas vymenovane v teme herpes hodne, pridam k tomu este monolaurin, citral, berberine a Sangre de Grado.
Nazdavat sa, ze to telo vybojuje s virusami bez pomoci je naivne a chemicke lieky niekedy pomozu, ale skoro vzdy aj zaroven zamorie telo a poskodia, najma pri dlhsom brani.
Ja by som ti poradil na VZV virus(varicella zostrix, to co sposobuje pasovy herpes a ovcie kiahne u deti) brat pravidelne aloe vera, 1/2 lyzicky prasku, freeze dried/vymrazeny(ekviovalent4 deci stavy), co zvysuje celkove postupne imunitu, lebop posilni bunecne steny proti prieniku mikrobov, a docasne chagu a chaparal, obe mam na pasovy herpes(shingles) oskusane
Neocakavaj od lekarov, ze ti predpisu nieco ine, nez farmaceuticke lieky, im to nedovolia. Za to by ich potrestali. Naviac ich ani nepoznaju, cest vynimkam, lebo to sa na medickych fakultach nevyucuje, prave naopak im umyvaju mozgy, aby to nahodou nepouzili.
Takze je na tebe, aby si si tieto ucinne potravinove doplnky zaobstarala a pouzivala sama.