Téma: Nador konecnika a absces.
Dobry den, pan RNG,
chcela by som vas poprosit o radu... Mam diagnostikovanu rakovinu konecnika, nador ma do 9 cm, chemo ani nic podobne som nepodstupila, od septembra tohto roku som zacala brat infuzie s B17 a kazdy druhy den som pila MMS. Popritom som upravila stravu (nie celkom na surovu, ale vela surovej plus ryza natural a pod, ziadne zivocisne produkty, ziadna biela muka a pod, pretoze som mala velmi nizku povodnu vahu, len okolo 40 kil na 160cm), k tomu enzymy, vit C, selen a pod. Pravdepodobne posobenim toho vsetkeho zacal nador puchnut, lebo v priebehu asi 2 tyzdnov sa mi stale viac a viac dalo ist tazsie na wc, bolelo to v okoli konecnika, jeden den som mala aj teplotu, ale kedze som kazdu hodinu brala okolo 2 gramov vit C, teplota ustupila. O par dni uz boli bolesti nevydrzatelne, tak som nakoniec skoncila v nemocnici s diagnozou absces. Tam mi to v lokalnej anesteze narezali, vycistili, ale kedze absces bol uz velky (zevraj okolo 7cm), nejak vytvorenim fistul sa prepojil s konecnikom a tak isto konecnik s posvou, tak mi nakoniec museli urobit docasnu kolostomiu, aby sa to mohlo liecit. Teraz som asi 3 tyzdne z nemocnice doma, so stomiou viac menej problemy nie su, hned po prichode domov som znova zacala s infuziami B17 (9 gramov) spolu s vitaminom C (10 a neskor 30 gramov) a DMSO (5ml), vsetko v jednej infuzii, MMS som vysadila, z konecnika cely cas vytekal bledoruzovy vytok spolu s hlienom, ktory sa postupne stmavoval a ku koncu uz bol krvavy. Niekedy boli v nom take akoby male tmavocervene krvne zrazeninky. Ked zacalo krvacanie pribudat, zlakla som sa, tak som na 2 dni infuzie vysadila, potom neskor som ich rozdelila, ze jeden den len B17 a druhy len vitamin C... Ale poslednych par dni mam dost intenzivne bolesti na jednej strane v konecniku, neda sa mi poriadne ani sediet ani lezat, akurat ked stojim, je to ok. Dnes som si nahmatala na opacnej strane ako som mala ten predosly absces taku bolestivu hrcku velkosti cca lieskoveho orecha, mam obavy, ze sa mi znova vytvoril nejaky absces. Mozete mi prosim poradit, co s tym? Dnes su bolesti mensie ako napriklad vcera, dnes som bez infuzie, mam pocit, akoby to bolo na moje telo vela a nestiha to vylucovat... Da sa ta hrcka nejak vyliecit (ak je to teda znova absces) bez chirurgickeho zakroku? A ak to absces je, preco sa mi to stale tvori? Co robim zle? Idem na to velmi rychlo? Takisto sa vas chcem opytat, v nejakej teme tu na vasom fore som citala, ze pokial nezaberu na rakovinu prirodne prostriedky a rakovina sa nezastavi, treba skusit aj MMS napriklad, ale ako mozem zistit, ze napriklad ta moja sa zastavila? Velmi pekne vam vopred dakujem za vas nazor a vasu odpoved.