Nuz GSE je 33% citricidal, http://rng.nazory.eu/citricidal, co je silny antimikrobialny prostriedok, pouzivam ho casto , zakazdym ked na mna nieco lezie, lebo som nachylny na zapaly hornych dychacich ciest od mala.
Roztok na pitie, denna davka je do jedneho litra 60 kvapiek GSE. Taky isty roztok je aj na kvapky do nosa, oci, usi a rozne povrchove pouzitia a vyplachy.Je ucinny aj na mnohe bakterie, na ktore neucinkuju antibiotika(VRE, MRSA, Clostridium difficile...).
Oreganovy olej je druhy silny antimikrobialny prostriedok, hlavne na plesne a kvasne kultury, ktore sa ukryvaju v hlienoch, tj pri zahlieneni a kasli je idealny. Davka uvedeneho silneho je 3x2 kapsule. Na trhu je hromadu oreganovych olejov , ale nie takto silneho co sa tyka obsahu ucinnej latky, carvacrolu. Naviac toto sa lahko hlta a kapsule sa rozpustia az v crevach tj nedrazdi hrdlo ani zaludok.
Na probiotika treba take, co sa neznicia teplom skor nez ich dostanes, s co najvacsim obsahom roznych druhov,nielen mliecnych a na to aby sa dostali do criev musia byt kyselinovzdorne. A potom ich treba chovat mikrovlakninami, lebo treba aby sa rozmnozili aspon tisicnasobne, lebo v crevach je ich az 1 kg a probiotika dochadzaju v malych kapsulkach, vaziacich len stovky miligramov dokopy. Najlepsie je ich brat na noc s jablkom, lebo jablko obsahuje mikrovlakniny, pektiny, idealnu vyzivu pre rozmnozovanie probiotik.A treba brat aj psylium casto.
Co sa tyka betaglukanov, intenzivna davka pri roznych chorobach a rakovinach je 3x400 mg, udrzobna 2 x 250 mg.
Ja som z distribucie doplnkov uz davno von, mal som na Slovensku obchody, ale som ich musel zavriet, lebo boli prilis stratove, privela byrokracie, personalnych problemov a z nedostatku mojho casu naviac. Takze si to musis objednat sam. Inac mali by ste vyuzivat internetove obchody, najma na tovary, co nemaju bezne na Slovensku.
Ja objednavam osobne z celeho sveta, podla toho, kde je co dobre. Staci na to uznavana kreditkarta/debitkarta v medzinarodnom bankovom systeme. Ja si bez nich uz neviem ani zivot predstavit, najma pri cestovani, ale aj pri vacsich nakupoch, lebo tolko hotovosti nosit na sebe je zivotu nebezpecne.
Zakladanie uctov v bankach by malo byt bezplatne, nepoznam momentalne Slovenske pomery, nebol som tam uz roky na navsteve a zijem v USA.
Naposledy upravil: RNG (2011-11-20 00:06:07)