Ked vas nerozumie, ma zrejme niekde v mozgu alebo vo vnutornom uchu krvnu zrazeninu. Odporucam nattokinazu a rybacie/krill oleje. Pripadne aj lubrokinazu a seanol, to su vsetko aj trombolyticke enzymy, aj ked neboli schvalene ako take, len ako potravinove doplnky.
Na Parkinsona sa oplati skusit vacsie davky vitaminu B-12, lebo casto su priznaky ako parkinsom sposobene prave nedostatkom tohoto vitaminu. najlepsia forma nie je cyanocobalamine, ale methylcobalamine, a spravne podavanie je alebo injekcne alebo liposomicke, ako ninitabletky pod jazyk(sublingual) alebo v tekutom stave, drzat v ustach bez prehltnutia 5 minut.
Budte s nim trpezlivi, skuste mu dava otazky napisane velkymi pismenemi na papieri fixkou, lebo aj ked ma postihnuty sluch, neZnamena, ze ma postihnuty zrak. Oba maju ine miesta v mozgu
Caviton je predrazena farmaceuticka forma vytazku zo zimozelene, vinpocetinu, 10 mg(Gedeon Richter, Hungaria).
Je to silny antioxidant a odporuca sa pri cievnych problemoch, najma v mozgu , ociach a usiach.
Z doplnkov na to odporucam vinpocetine, 2 x 20 mg, udrzobne 2 x 10 mg
Huperzine A, 2 x 100 mikrogramov
gingkolidy, 2 x 50 mg
vitamin C, 3 gramy
No a samozrejme rybacie oleje/krill olej na vyhojenie poskodenych nervov a fibrinolyticke enzymy, ktore musi zrejme brat uz cely zivot, na riedenie krvi, bezpecne, nechemicke.
A nezabudnite na ten sublingualny/pod jazyk vitamin B-12
Tak isto musi brat aspon mensie davky curcuminu, s tym sa da predist roznym nervovym porucham, je to tiez silny antioxidant, ciastocne antimikrobilalny a protirakovinny znacne vo vyssich davkach.
Je len na vas, co s toho pouzijete. Cim viac, tym lepsie.
Ja osobne by som bral vsetko menovane.
Inac cast z toho uz nepravidelne aj beriem ako prevenciu pred takymi stavmi.
U mna, stredoeuropana s vysokou zrazanlivostou krvi a silnou cukrovkou(tiez mam ako skoro vsetci starsi chlapi problem s prostatou, co uspesne riesim vyssimi davkami sterolov, najma zo Saw Palmetta)
je to totiz vysoko pravdepodobne a rozhodne nebudem na to necinne vyckavat, ale sa budem tomu snazit predist.
Predsa sa nenecham nejakou malou zrazeninkou krvi, zvysenym cukrom v krvi alebo zvacsenou prostatou odrovnat, najma ked sa to da jednoducho prirodnymi doplnkami potravy ucinne potlacat, dokonca aj odstranit na cas.
Naposledy upravil: RNG (2012-05-10 15:29:00)