Téma: trojklanny nerv
Dobry den,
prosim o radu. Je to uz asi 6 tyzdnov co ma boli prava polovica tvare a hlavy. Bolest vystupuje akoby spoza ucha - niekedy aj na dotyk bolestivé - a siri sa smerom k nosu, nad oko, k dolnej celusti a pravej strany krku a ramena. Pri oku mam pocit, akoby ma rezalo a cast za uchom a cast lica je akoby znecitlivena na dotyk. Horsie sa mi dycha nosom a aj akoby som mal aj cosi na prieduskach - tazsie sa mi dycha.Myslel som si , ci to nie je zapal prinosnych dutin - ORL lekar vylucil zapaly, dokonca spravil nejaky specialny snimok usnych dutin a vsetko je ok - z jeho pohladu. Takisto som si dal spravit snimok zubov a zubar povedal, za tam nevidi problem. Po tom, ako som im popisal, odkedy ma to trapi - asi 20 minut som sedel v aute, kde si kolega pustil naplno ventilator a mne to fucalo priamo na pravu stranu tvare a o 2 dni ma zacala trapit tato bolest,obaja sa vyjadrili, ze by to mohol byt aj trojklanny nerv - ale nijako presvedcivo. ORL lekar mi dal nejake silne lieky proti bolesti, ale z tych som len omraceny a boli ma z nich zaludok. Velmi nerad by som zbytocne jedol lieky, pretoze som celiatik a to moje brucho a crevo uz aj tak dostavaju poriadne zabrat bezlepkovou dietou. Aj som cital, ze by taketo cosi mohol sposobovat nador, ale dnes som sa ocitol zase na chvilku v prievane a tu postihnutu stranu som citil ako poprhlenu zihlavou. Tak Vas prosim o radu, co by sa stym dalo robit a ako mam posilnit tu moju imunitu, lecu na jedneho cloveka je celiakia, chronicka sinusitida a bolesti hlavy celkom dost :-).
Dakujem za odpoved.
Prajem pekny den.