Téma: Poruchy trávenia + poruchy s tým súvisiace ?
Zdravím Ťa RNG prosí ak môžeš poraď mi ako má postupovať , prípadne čo brať :
Môj príbeh :
Meriam 192 cm
Vážim už teraz cca 92 kg ( pred rokom 120 a pred 2 mesiacmi 114 kg ) za mesiac ten úbytok
Moja strava :
Ráno liter vody na lačno
polovica grepu
Zázvor s kurkumou
raňajky :
2 jablká ( jablkové pyré ) zo škoricou
okolo 10.00 ak som hladný ak nie vynechám
Jedna rajčina, paprika + trochu uvareného pšena
okolo obeda cca 11.00 2,5 dcl šťava
mrkva, zeler petržlen
Obed :
ked cítim prázdny žalúdok
rozmixované :
trochu zimného šalátu
1 rajčina
1 paprika
polka väčšej cibule
1 - 2 struky cesnaku
kúsok zeleru
1 polievková lyžica olivového oleja
Večera
Kefír z rozmixovanými ľanovými semiačkami.
Vitamíny :
B komplex forte 1x
C s postupným uvoľňovaním 1000 mg 1x
Horčík 500 mg 1x
Problémy :
Mal som u dr. pred 2 mesiacmi zvýšený cukor cca 5 alebo 5,5 malo by to byť v karte
Búšenie srdca v klude sa mi trasie celé brucho.
tep v stoji 120
v sede 90
žalúdok zlé trávenie
Zadýchavanie ( už menej )
Keď sa rozčúlim ( tak poriadne len raz ) ostanem strašne vyčerpaný )
Keď som prekonal tú hyperventiláciu tak som mal problémy s dychom nemohol som sa pri chôdzi nadýchnuť a aj teraz keď idem sa sem tam sa musím zhlboka nadýchnuť .
V stolici som objavil malé biele guličky ( podľa môjho odhadu tukové ) mudr. ignorovala
Mávam zášklby svalov na rukách a nohách.
Bolieva ma priedušnica ( už 3 krát som večer mal krv na jazyku ) môže byť aj s kandidy -- som sa dočítal
Jazyk pokrytý bielym hrubým povlakom
Pri prudkom vstávaní niekedy aj normálnom buď zatmenie v hlave a pred očami , alebo naopak horúčava v hlave a ušiach
Tvorba podliatin a drobných červených bodiek na koži( už trochu menej ) zlepšilo sa to po jablkách
Pukanie a praskanie kĺbov .
Koža suchá na koži sa mi tvoria hnedé bodky ( behom mesiaca sa mi vytvorili ) vraj znamienka
Na dlaniach a chodidlách mám najaké výrastky vrak podľa mudr. je keratodermia planaris -- dedičná choroba ( nemal som to do 20 rokov , kým som nezačal bývať z otcom -- má to aj brat )
Som išiel raz večer potme som nevidel a pichol som sa nejakým ostňom na kríku až do kĺba na prste . Čierna modrina asi týždeň a bolesť kostí a klbov na prste ale len na tom jednom .
Dal trošku tuniaka s konzervy a hneď som mal pulz v sede 120 a ráno okolo 90 - 100 v sede
Jedol som aj tekvicové semiačka a tiež problém zo zrýchleným pulzom, akoby zaťažený žalúdok odčerpával krv no neviem sú to asi len pocity.
Popri tom sa mi vytvorila bolestivá hrčka pod ľavým rebrom ( uzlina ?, žila ? ) neviem lebo lekárka nič nenahmatala.
Skúste mi niekto poradiť prosím čo brať prípadne kam ísť. Ďakujem