1

Téma: Výrastok na pätovej kosti

Zrejme mam "ostrohu" na lavej pate. pocitujem bolest pri dosliapnuti na boso. ked mam topanky s opatkami, nic ma neboli. nie je to zatial vyrazna bolest, len mierna, skor taky pocit, ze "nieco" sa tam deje. co by si mi vedel poradit okrem radioterapie. dakujem

2

Re: Výrastok na pätovej kosti

Kostne vyrastky sa tvoria pri zapaloch,aj pri NEDOSTATKU mineralov(telo odburava z kosti mineraly ale tato forma je velmi slabo rozpustna, tak krystalizuje na miestach, kde je najnizsia teplota=ruky a nohy)
Dlhodobe miestne teplo ich moze rozpustit, tak isto aj nahrievanie infracervenou lampou.
Druha alternativa je chelacia v jeden den a dodanie mineralov v spravnej dobre rozpustnej forme druhy den. Da sa to dokonca urobit aj v ramci jedneho dna, rano chelacia, vecer dodanie mineralov na kosti, tym mienim dobre balancovane a vyborne absorbovatelne formy.

3

mame doma od Swansonu Tebou odporucane mineraly, ale ja ich neuzivam, nakolko uz mam zlcnikovy kamen a mam obavy, ze by sa mi mieraly mohli  v zlcniku vyzrazat a tym by sa ich vytvorilo viac. ci si myslis, ze sa toho nemusim obavat?

4

Cez zlcnik idu hlavne tukorozpustne veci a ja zasadne odporucam vodorozpustne mineralove doplnky. Takze tie neprispievaju k ytvoreniu zlcovych kamenov.
Zlcove kamene su hlavne stvrdnuty cholesterol
Na rozpustenie alebo proti ich vytvaraniu je dobre brat nieco na riedenie zlci ako
sylimarin, na rozpustanie tukovo bielkovinnych nanosov ako
lecitin pripadne zlcovu kyselinu(ursofalk) a niektore esencialne oleje, napr pepermintovy
Pomahaju aj vyssie davky vitaminu C a pravdepodobne aj policosanol, ktory znizuje vyrobu LDL cholesterolu, ktory oxiduje, stava sa lepkavy a vytvara nanosy na cievach, tj pravdepodobne aj zlcove kamene.
Samozrejme pomaha dieta na zlcnik, ktora ma byt bohata na zeleniny a malo masa , vajec a syrov.

Takzvane vyplachnutie zlcovych kamenov je popisane tu
http://novice101.wordpress.com/2009/04/ … naturally/
tiez napr na tejto stranke
http://www.relfe.com/gall_stone_cleanse.html
Osobne sa mi vidi dost drasticke, ale plno ludi ma s tym dobre vysledky, a viacero lekarov to robi so svojimi pacientami, tak to tu spominam
Snad miernejsia verzia a castejsie opakovanie je menej drasticke.

Pitie caju z byliny chanca piedra tiez pomohlo urcitemu mensiemu percentu ludi, zialbohu nie je tak ucinne, ako rozpustanie ladvinovych kamenov, kde to ma aj t podla lekarskych sprav.

5

Dobrý deň, píšem ohľadom priateľa, ktorý má problémy s ostrohou. Bol u troch lekárov, ktorí sa v podstate nevedeli navzájom dohodnút co to vlastne má, az teda vyskúsal, magnet, laser, ultrazvuk, 15 davok razovej vlny a asi 10 obstrekov a stale aj ked trochu menej ho to boli najviac pri behu (hraval predtym futbal, co teraz len velmi opatrne), pri chodzi menej, ale v zime ked je chladnejsie tak je to horsie. Chcela by som objednat z iherbu potrebne preparaty na to aby bol v poriadku alebo aspon aby sa to nezhorsovalo. Preto by som bola vdacna ak by ste mi napisal co vsetko bude potrebne. Docitala som sa ze je to aj zivotosporavou a stravou co by ste odporucali? Dakujem.