Téma: zvysena hladina estrogenu, PMS
Mily RNG, prosim o radu, ako znizit hormonalnymi testami potvrdenu zvysenu hladinu estrogenu v poovulacnej faze cyklu oproti progesteronu (aj ked uz bol vtedy cca pol roka uzivany prirodny progesteronovy krem).
objednala som si uz Yam, ale citala som na tvojej stranke, ze este odporucas DIM alebo chrysin. Ktore z tychto dvoch by si teda odporucal, kolko tabliet je potrebne denne uzivat?uzivat dalej aj prog. krem? vies mi odporucit aj konkretny prostriedok DIMu alebo chrysinu? dakujem.
rada by som este popisala, ako sa problemy u mna prejavuju. zacali cca pred 5. rokmi, kedy mi pred menstruaciou zacalo spinenie, niekedy v trvani az 5 dni (odkedy beriem prog. krem, tak sa spinenie skratilo na take 1-3 dni). zaroven mam spinenie aj po menzese, cize slabsie krvacam len 3 dni a dalsie 4-5 dni len spinim... objavili mi aj malu cystu na prsniku, gynekolog mi vsak povedal, ze je natolko mala, ze sa tym zatial nemam zaoberat. prvy den menstruacie mam velke krce. zaroven mam aj kvasinky, neviem, ci to moze mat tiez nejaky suvis.
dakujem vopred za odpoved.