1

Téma: Stránka RNG-chlamydie

http://rng.nazory.eu/chlamydie



2

Re: Stránka RNG-chlamydie

Pekny de, mam otazku na pana RNG. Pri poslednej cytologii krcka maternice mi gynekologicka nasla mycoplasmu a ureoplasmu. Okrem tohto nalezu mam este trombocytopeniu, dva krat som kvoli nizkemu hemoglobinu (121) nemohla darovat krv. Zaujimalo by ma najma liecenie tej mycoplasmy, lebo atb neberiem. Ake potravinove doplnky mi doporucujete? Prip. stravny rezim?
nekonzumujem cervene maso,oblubujem mliecne vyrobky. dakujem za Vasu odpoved vopred



3

Re: Stránka RNG-chlamydie

Na mykoplazmy odporucam najma extrakt z olivovych listov, v davkach , ktore obsahuju 3x 300 mg oleuropeinu, co je ucinna latka v tomto vytazku. Moze pomoct zaroven  aj pitie roztoku citricidalu/GSE.
Trombocytopenia je casto nasledok plesnou poskodenej kostnej dreni, kde sa krvne platnicky vyrabaju.
Takze odporucam sa pozriet na temu  http://rng.nazory.eu/candida
Lebo proti plesniam v tele sa bojuje rovnako, ako proti kvasnym infekciam.Zacina to vyhubenim tychto v crevach a nahradenim a zivenim/podporovanim probiotik .

Mliecne vyrobky na nestastie podporuju kvasne a plesnove infekcie, tak isto volne cukry a jemne muky, co su pohroma nasej civilizacie.



4

Re: Stránka RNG-chlamydie

Pekny den,
dakujem za Vasu radu, teda mi radite pripravok z extraktu z olivovych listov a citricidal.Toto ma urobit najskor a potom sa pozriet na candidu? z mlieka konzumujem iba tvaroh od susedovej kravicky a jogurt iba biely. Musim vylucit aj ovocie, med a susene plody,pokial sa chcem zbavit candidy?
Aku muku doporucujete? A co pripravky ako soda,vitamin c a dalsie doplnky?
dakujem



5

Re: Stránka RNG-chlamydie

Samozrejme treba vylucit vsetko sladke, vcitane muky a vyrobkov z muky, kedze tie sa v zaludku premenia na cukry.A cukry zivia candidu. Candidu treba vyhladovat, potlacit  a zaroven podporit rozmnozovanie  probiotik jedenim mikrovlaknin(psylium, pektiny, arabinogalaktany)
http://rng.nazory.eu/candida
Ked nedodrzis tu dietu, spolu s vsetkymi odporucenymi doplnkami, nemas sancu potlacit candidu za par tyzdnov a bude sa ti to vliect dlhe mesiace.
Inac mykoplazmy sa daju potlacat olivovym listom uz aj pocas protikandidovej diety, a neocakavaj rychle vysledky, mykoplazmy trva hubit mesiace, lebo su dobre skryte v bunkach ,zamaskovane, a nasa telesna obrana ich nevidi, pokial ich nieco neodmaskuje. Na odmaskovanie pomoze aj NAC(na Slovensku acc) a Samento/Prima una de gato. Tiez mozu pomoct silne enzymi.



6

Re: Stránka RNG-chlamydie

dobrý deň,
   rada by som sa opýtala, resp, potrvdila si po prečítaní vašich stránok môj niekoľomesačný boj s chlamýdiami pľucnymi. Je možné aby som mala neustále zvýšenú teplotu 37 a strašný tlak na hrudi aj po dvoch preliečeniach antibiotikami? Ťahá sa to so mnou od februára 2012,kedy som prechodila zápal priedušiek a od vtedy som prakticky neustále na antibiotikách a stále nič, robili mi všetky možné krvné testy, bola som na CT aj scintografii a nič nezistili. Ja som už z toho úplne na nervy, nevládzem riadne fungovať, mám doma 2 malé deti a ja proste nevládzem . Mám si nakúpiť všetky tie produkty čo odporúčate ? A myslíte, že mi potom bude lepšie? A za ako dlho by sa mi mohlo ulaviť?

                     ďakujem za vypočutie a rady
                                        denisa



7

Re: Stránka RNG-chlamydie

Denisa, ja ti neviem za nic zarucit, ale vseobecne odporucam rozne antimikrobialne, co je logicke najma v pripade, ze ti atb nepomahaju a to najma z dovodu, ze potravinove doplnky s antimikrobialnymi vlastnostami su casto aj ucinnejsie a rozhodne neskodne, tj vhodne lepsie na dlhodobe branie, co je pri chlamidii pneumponiae zialbohu nevyhnutne.
http://www.rng.nazory.eu/chlamydie
Dr Wheldonov protokol spomina az 3 silne  atb brane doslova roky, kym sa mu podarilo jeho zenu vyliecit. Ine uspesne protokoly nikde nevidim zatial popisane v literature.
Naviac, atb znicia nasu uzitocny probioticku crevnu floru, com nas pripravia az o 70% obrannych latok, s ktorymi telo disponuje, tj znacne znizia obranyschopnost/imun itu tela.

Spravne brane potravinove doplnky ako GSE, oreganovy olej, samento a najma  extrakt z olivovych listov neposkodia probioticku floru natolko, tj neoslabia a nezamoria telo. Tak isto extra brane mikrovlakniny a probiotika, pripadne adaptogeny ako napr astragalus, cordyceps, alebo aminokyselina NAC a bunecne steny posilnujuce hojive aloe vera.

Takze mas na vyber pokracovat v neuspesnej "liecbe", alebo skusit nieco ineho, co odporucaju moji alternativami lieciaci lekari, bez skodlivych postrannych nasledkov.