1

Téma: Financne korporacie - vzbura obcanov

Dobry den,
RNG, i ked tato tema nespada do kategorie vyzivovych doplnkov, predsa len s nou (ako i s dalsimi inymi) nepriamo suvisi
a je aj tu na tomto fore casto spominana. Zaujimal by ma Vas nazor a iste aj osatnych clenov, ako sa divate na sucasne
demonstracie a odpor obcanov mnohych americkych miest proti zvoli oligarchie a financnych institucii. Ja mam pocit, ze ludia uz pochopili, ze sa musia zacat nahlas ozyvat a konecne sa nieco zacina diat. Je mi to velmi sympaticke a vyzera to i celkom nadejne. Dufam ze to prinesie nakoniec aj svoje ovocie a ze sa ludom podari povalit tuto masineriu. Tusil som, ze tento pohyb musi nastat ako prvy prave v Amerike, kde su ludia v slobode myslenia najdalej. To iste by sme potrebovali aj my v Europe, tak dufam ze sa ludia aj tu zobudia, lebo EU momentalne zapasi s velkymi financnymi problemami kvoli nedodrziavaniu pravidiel, bezbrehemu safareniu a rozsiahlej korupcii. Dokonca Slovenskom otriasol aj pad vlady, kvoli nezmyselnemu eurovalu, kde sa jedina odvazna strana postavila na odpor. Nakoniec, cely svet je dnes uz v pohybe a je celkom zaujimave, ako signifikantne sa blizi rok 2012. Posielam link s fotografiami buriacej sa USA.

http://www.sme.sk/c/6096058/amerika-sa- … nikom.html



2

Re: Financne korporacie - vzbura obcanov

Toto hnutie je  zasahujuce len celkom malu skupinu ludi, nespratnych(mnohych museli zatknut ptre vytrznosti) a vacsina ma nazor, ze by mali dostat nieco od bohatych a ze spravodlive je ich odrat.
Podobne myslienky siri napr skupina Obamovych privrzencov a to sa samozrejme dostava do manipulovanej tlace a televizii.
Ale skutocne hnutie za zmenu v USA na celej ciare, hnutie zvane Tea Party, za ktorym stoji dnes uz vyse 56% americanov a toto hnutie ma za plan zhodit vsetkych sucasnych politikov, lebo su skorumpovani a nezastupuju uz davno zaujmy naroda, o tom tlac ovladana sucasnou politickou mocou uplne mlci.
A desiatky zhromazdeni, casto aj vyse 100 tisic ludi, samozrejme bez akychkolvek vytrznosti a devastovania okolia prebiehaju v desiatkach miest, v kazdom state USA bez akejkolvek spravy v novinach alebo televizii.
Z tohoto hnutia  ale vychadzaju novi kandidati na politicke miesta, s programom robit to, co narod chce, a potrebuje,   nie mala skupina globalnej moci za oponou, ktora drzi prakticky vsetkych politikov dnes na povrazkoch, a vedie cely svet len na svoje vlastne  ucely. takze treba  obmedzit zvolu vlady, jej sluzenie bohatym za oponou, rozkradanie a marnenie tazko zarobenych penazi mas a coraz viac okliestovat slobodu a demokraciu danu ustavou



3

Re: Financne korporacie - vzbura obcanov

Mike Adams:Kolaps moderního světa v plném proudu




Překlad převzat z:  http://www.czechfreepress.info/tema-tyd … nem-proude

Originál:  http://www.naturalnews.com/032258_econo … _2012.html




Mnoho lidí věří, že svět, jak ho známe,skončí 23. prosince 2012. Tvrdím, že to je nesmysl. Daleko pravdivější je, žekonec světa, jak ho známe, již začal. Přičemž to neznamená konec světa, aleuzavření jedné éry a počátek nové. Jedná se o přechod mezi věky. Tento konkrétnípřechod nicméně slibuje, že to bude nejbouřlivější a nejnáročnější přechod,jakému kdy lidstvo čelilo.

Nemusíte čekat do prosince r. 2012, alemůžete se s těmito znameními seznámit. 14 znamení, které svět řeší právě nyní.Prožíváme konec jedné éry a zrození nové. Až se v budoucnosti ohlédneme zpět,bude nám to celé připadat jako jeden historický moment, ale když v tom žijeme aprocházíme tím, zdá se nám, že se posouváme vpřed hlemýždímtempem.

Ale nenechme se mýlit - žijeme prvníkapitoly konce světa tak, jak ho známe a vynoříme se v novém světě, který budeod toho dnešního velice odlišný.

1. Tornáda,hurikány, zemětřesení a tsunami

Zpočátku to vypadalo jako náhoda, ale teďuž je to běžný scénář. Počasí je stále více extrémní. Přes 120 tornád nedávnozasáhlo na středozápadě USA. Texas je v plamenech a trpí kvůli extrémnímu suchu.A tam, kde nejsou požáry a sucha, tam jsou záplavy. Toto je pouze začátek...Dají se očekávat další nebezpečné projevy počasí v průběhu příštích 18měsíců.

2. Tichovčel

Colony Collapse Disorder (CCD - syndromzhroucení včelstev, rychlá úmrtí včelích kolonií z doposud nejasného důvodu)nadále zrychluje po celé severní Americe. Už ale víme, že to může být způsobenočástečně chemickými pesticidy (a možná i GMO), ale chemický průmysl se snaží zakaždou cenu utajit pravdu, zatímco opylovači našeho světa trpí zničujícímpopulačním kolapsem.

3. Selháníjaderné vědy

Katastrofa ve Fukushimě dokazuje jednuvěc: vědci jsou nebezpečně arogantní v jejich plánování projektů ve velkémměřítku a nedokáží odhadnout schopnosti matky přírody. Jaderná věda slibovalačistou, zelenou energii - ale nyní přinesla tichý, neviditelný jed, který nakazínaši planetu.

4. StíháníWikiLeaks

Ve věku natolik nekontrolovatelnýchpodvodů neexistuje prostor pro pravdu. Ti, kteří vysloví pravdu (WikiLeaks),jsou sledováni, jako kdyby oni byli zločinci.

5. Vzestuppolicejního lékařského státu

Zásahy ozbrojených jednotek SWAT naMaryanne Godboldo v Detroitu je pouze začátek. Pravdou je, že americký zdravotnísystém používá zbraně, aby vnutil vakcíny a chemoterapii dětem a dospívajícím vcelé Americe. Zdravotnický systém se tak stal naprosto nefunkční, jezkorumpovaný a nebezpečný, když musí namířit proti člověku zbraň, aby si vzaljeho lék. Nejvíce však ohrožuje naše zdraví a svobodu silný zdravotnímonopol.

6. Zvyšujícíse frekvence nedostatku potravin

Všimli jste si, že ceny potravin dosahujírekordních výšin? A to je opět jen začátek. Ceny potravin budou nadále rychlestoupat i v příštích letech kvůli důsledkům extrémního počasí, ztrátám opylovačůa globální kontaminaci plodin geneticky modifikovanými organismy. Skutečné jídloje v našem světě stále vzácnější. Možná i vy začnete brzy přemýšlet o domácízahradě.

7. Zničenísvěta energetickými společnostmi

Radioaktivní spad z Fukushimy není jedinýzpůsob, jak energetické společnosti ničí náš svět. Nezapomeňte na DeepwaterHorizon a masivní ropnou skvrnu v Mexickém zálivu - a celá katastrofa ještě neníu konce. I o rok později stále sprejují jedovatýCorexit!

8.Pokračující kontaminace naší planety GMO

To může být nejhorší kapitolou vnadcházejícím kolapsu - rozšíření genetického znečištění planety prostřednictvímgeneticky modifikovaných organismů. To je zločin proti přírodě a protilidskosti. Únik těchto genů vede k neúrodě a hladu. Používání GMO je nejvíce"satanská" věc, kterou v moderním zemědělství naleznete.

9. Tyranie atrestní zásahy zaměřené na opravdové jídlo (syrovémléko)

Když nemůžete prodat zdravé jídlo z farmyvašim sousedům, aniž by si na vás počíhali policajti a zatkli vás, je se světemněco špatného. Ano, tohle se již dnes v USA děje.

10. Eskalacepadělání peněz

Selhal ekonomický systém, který sepřibližuje ke kolapsu, natvrdlí vůdcové mohou vymyslet jen "řešení", které veskutečnosti urychlí jejich vlastní pád. Federal Reserve překotně falšuje hodnotupeněz (např. "kvantitativní uvolňování" - uvolnění zpomalené ekonomiky zvýšenímkvantity peněz) a to naznačuje, že se konec rychle blíží. Ekonomické šílenstvíje zřejmé každému, kdo umí základní násobilku.



11.Klesající inteligence mas

Jednou z nejvíce znepokojující známkouvšeho je, že jsme již v kolapsu, je velký pokles inteligence lidí. Lidé žijícínaprosto pohlcení televizí, nemohou přinést světu absolutně nic cenného. Jednáse o "hloupé spotřebitele", kteří se nechali naočkovat tím, na co se dívají vtelevizi a jedí zpracované pasterizované nezdravé potraviny. Jsou pod silnýmpsychologickým tlakem a věří všemu, co jim vláda říká. Většina z těchto lidíbude mít problém projít kolapsem.

12.Kompletní výroba mainstreamových zpravodajství

Většina mainstreamových zpráv je dnesuměle vyráběna: Obamův rodný list, válka v Libyi, ekonomika, atd. Vše je přitomnatolik naprosto falešné a neuvěřitelné, že inteligentní člověk sledující zprávymusí vybuchnout smíchy. Je to znamením tohoto kolapsu, že informační zdroje,které ovládají masy, jsou neschopné podat pravdivý obraz a uchylují se kvymýšlení politicky účelných výmyslů o všem od zdravotní péče a medicínu až poamerický dolar.

13.Probíhající farmaceutické znečištění našehosvěta

Kromě kontaminace GMO a radiací existuje ivýznamná farmaceutická kontaminace naší planety. Není to jenom farmaceutickýmitovárnami, které vypouští jejich produkty do řek, je to také skutečnost, že vícenež polovina populace užívá léky téměř denně a ty léky prochází skrz jejich tělaa končí ve vodě, kde infikují ryby. Látky léků dokonce skončí ve splaškovémkalu, který je prodáván jako "organická půda".

14.radioaktivní kontaminace globálních potravinovýchzásob

Tento bod je opravdu zákeřný: celosvětovézásoby potravin jsou nyní kontaminovány radioaktivními spady z Fukushimi. Sicebylo řečeno, že byla úroveň záření "nízká", ale už nikdo neřekl, že izotopyradioaktivního cesia přetrvávají v zásobách potravin celá staletí. Jak lidskétělo přežije vystavování skenování CT, radioaktivnímu jídlu, paprskům X, tělnímskenerům TSA a navíc i tajnému DHS mobilnímu X záření, které může proniknoutvaším tělem, jakmile vstupujete třeba na fotbalový stadión. Celková radiacezatěžuje l idskou rasu a podporuje hromadnou neplodnost.



Zrychlujeme...příliš

Prosinec 2012 může být užitečným datemnějakého počátku pokročilejší fáze krize, nebo možná jako spoušť pro nějakédalší zrychlení společenského rozpadu. Ale nenechme se mýlit - již nyní žijeme vdobě kolapsu moderního světa a sedíme v první řadě.

Přemýšlejte o tom, co se kolem vás vtěchto dnech děje. To jsou znaky posledních zoufalých spárů civilizace postavenéna naprosto neudržitelných postupech, které nemají hodnotu života v našem světě.Jedná se o konec časů firemní oligarchie a monopolních pro-ziskových korporací,které zničily vše v našem světě výměnou za mírně vyšší čtvrtletní zprávu ovýnosech.

V honbě za stále více penězi lidstvoobětovalo své potravinové zásoby, opylovače, oceány, lesy a půdy. Lidskáchamtivost využívala jiné osoby k lékařským experimentům i jako štít. Vytvořilijsme války, abychom prodali ještě více bomb a vymysleli jsme nemoci, abychommohli prodávat psycho-chemikálie.

To jsou praktiky nezdařené civilizace,jejíž dny jsou sečteny. Sledovat, jak se vše hroutí, je mnohem zajímavější, nežsledovat pokračování v destruktivních způsobech. Protože ti z nás, kteří tomuvěnujeme pozornost, vytvoříme budoucí civilizaci, která přijde pokolapsu.

Rozlučte ses falešnou mocí institucí

Bylo by samozřejmě hezké, kdyby si naši budoucí vůdci vzpomněli na význam svobody a osobní odpovědnosti. Odpověď navšechny problémy světa je svoboda - svoboda v lékařství, svoboda v ekonomii asvoboda od vlády tyranie.

Nalijme si čistého vína - příčina většinyproblémů, které právě teď táhnou náš svět ke dnu, je špatná vláda. Je to špatnávláda, která schválila geneticky modifikované organismy. Špatná vláda prosazujelékařské monopoly a dovolí pesticidy zabíjet včely medonosné. Špatná vláda náspřivedla do nevyhnutelných dluhů a nákladných zahraničních válek. Špatná vládazakázala svobodu zdraví a chránila monopolní praktiky potravinových organizací,farmaceutických a chemický ch společností.

Pád moderní lidské civilizace je, jak jstejiž pravděpodobně uhodli, i pád samotné myšlence, že vláda vytváří lepšíspolečnost. Protože po kolapsu musí umřít jedna myšlenka - že lidé potřebujídalší skupinu lidí (vládu pracovníků), kteří budou žít z naší tvrdé práce,zatímco nás budou honit se svojí falešnou autoritou a řídit každý malý detailnašich životů.

Takže to, co potřebujeme v našem světě,není žádná další vláda, ale více svobody. Pokud bychom měli svobodu,nedotknutelnost a osobní zodpovědnost, nemuseli bychom čelit globálnímu kolapsu,který již začal. Lidská rasa je ale jako malé děcko, která se evidentně musíněkteré lekce naučit tvrdší cestou.

Tato lekce by měla být dlouho vzpomínána.Necháte-li podniky, banky a vlády řídit vaši ekonomiku, vaše farmy a celý život,budou vás otročit a krást vaši budoucnost. Zatímco spíte, budou aplikovat tichéjedy do světa kolem tak dlouho, dokud se jednoho dne neprobudíte a vše, co bylovytvořeno, tak bude zničeno. Budou vám slibovat ráj, ale přinesou vám pouzesmrt. Dejte si pozor na každý subjekt, který není žijící osobou - žádná vláda,žádná instituce, žádná společnost nemají duši, srdce, ani svědomí. Jsou to sílyorganizovaného n ičení, které decimují ty věci, kter&y acut e;ch si mycen&iacut e;me a zároveň přináší věci, které nás jen zotročí apoškodí.

Dejte si pozor na společnost, vládu ineziskové organizace pracující jako přední skupiny soukromého průmyslu. Nikdynedovolte, abyste byli ovládáni přes jakoukoliv instituci, která existuje jenjako fiktivní konstrukce stvořený projekcí lidskéchamtivosti.

Buďte připravení na zrychlení kolapsu.Pokud čtete tyto řádky, jste budoucností lidské rasy. Máte povinnost zůstat naživu, aby vaše geny zůstaly neporušeny a mohly tak vytvořit novou společnostpoté, co se tato ztrácí v propadlišti dějin.

Mike Adams

www.naturalnews.com



4

Re: Financne korporacie - vzbura obcanov

Ten smutny pesimisticky obraz je zialbohu az prilis pravdivy,az na to zamorenie z Fukusimy, ktore je len malicky zlomok zamorenia z Chernobylu a roznych nuklearnych vybuchov a tisicov nuklearnych smetisk po celom svete, kde tajne pochovavali nuklearne odpady dlhe roky.

Ja som ale napriek vsetkemu optimista, lebo ludi sa neda do nekonecna klamat a celkova obroda je pred nami pomerne blizko. Samozrejme sa to neobide bez roznych obeti, kriz, mozna aj vojen a podobne, lebo ludia su povacsine apaticky a potrebuju poriadny kop do ...., aby sa konecne spamatali a zacali byt aktivni.