1

Téma: Citricidal - davkovanie

Dobry den, na tento produkt tu bolo uz viac otazok, ale rada by som sa informovala na davkovanie pri kvapkani do nosa - konkretne mam objednany produkt odtialto: http://biozdravie.sk/index1.html
Na stranke pisu,ze by sa malo pouzivat 1 kvapku citricidalu na 177 ml vody.. Vy zvycajne odporucate 4 kvapky na 100 ml vody. Neviem, ci davkovanie zavisi od typu Citricidalu, ci je ich viac druhov..?? Aktualne pouzivam 1 kvapku na 177 ml vody, ale to sa mi zda slabe.. Mozete mi, prosim, poradit v tomto davkovani, aby som neposkodila sliznicu? Vopred dakujem



2

Re: Citricidal - davkovanie

Nuz ja som pocitoval velke svrbenie az v davke 6 kvapiek GSE  do 30 ml vody, preto som to znizil na 3 kvapky GSE do 30 ml vody, co by bolo 100 kvapiek do litra. Ale aj 6 kvapiek do 100 ml je este koncentracia okolo 720 ppm(kvapka povodneho  GSE z Nutri Biotic,  priblizne  35 mg, obsahuje 12 mg citricidalu.
V uvedenej reklame su  odporucene  prinizke koncentracie, zrejme pod tlakom farmacie z pozadia.
Pozri na tabulky na ucinnost citricidalu na rozne mikroby a uvedom si, ze sa to v tele este znacne rozriedi.
http://rng.nazory.eu/citricidal

Naposledy upravil: RNG (2011-09-24 14:14:57)



3

Re: Citricidal - davkovanie

Chcel by som sa spýtať môžu byť dôvodom výskytu  a nasledne  problémovým liečením Candidy  pliesne v byte ? Konkrétne v kvetináčoch na zemine ?. Ja viem, že je to otazky imunity a črevnej flóry, ale by ma zaujímalo či mi môže táto zistená skutočnosť sťažovať liečbu Candidy. Dokaže sa kandida tvoriť v pôde a pri oslôabenej imunite do človeka ?



4

Re: Citricidal - davkovanie

Candida je vsade okolo nas, aj vo vzduchu. Vyhnut sa jej nemozes, ale vyberom potravin ju mozes potlacit(tj menej sladkeho a jemnych bielych muk) a mozes podporuit branim extra mikrovklaknin a probiotik ich prirodzeneho nepriatwela, probiotika.

Plesne v byte su pre mnohych nezdrave, lebo vytvaraju alergie, ktore oslabuju telo. Ale ked mas s nimi problem, prejavi sa to na zahlieneni, takze to he celkove dobry ukazovatel ne to, aky problem to v tvojom pripade znamena.