251

Re: Jód

RNG, diky za ten link, vyzera to ako dobry zdroj jodu. Obsahuje to 12,5 mg jodu, a presne v tej forme ako Lugolov, teda aj KI aj I. Chcem sa Ta vsak opytat, ci teda nieje lepsie brat rovno Lugolov roztok, kedze vychadza o dost lacnejsie.

Druha vec je to potieranie jodom, ved to si doporucoval tiez. Ja som to teraz zacal aplikovat priblizne 20 kvapkami denne, a po tyzdni sa mi tak neuveritelne polepsuje, ze sa pytam, ci to nieje z toho jodu. Okrem toho som ale zaradil aj MSM asi 3 g denne, a pred tyzdnom som dokoncil 21 dnovu anti-parazitalnu kuru na klincekoch, cize moze to byt aj z toho. V kazdom pripade, jedno z tohto, alebo mozno vsetko to spravilo : Anti-parazitalka, natieranie jodom, MSM.

V kazdom pripade, este raz sa pytam, ked sa chcem potierat jodom (urcite to nerobi tu istu vec, ako ked ho beres oralne, myslim si, ze sa to dostane do podkozneho tuku, atd), ci mozem natierat 20 kvapiek denne dlhodobo, alebo je to prilis velka davka. Teda ci si to telo nejako ustrazi, kolko jodu prenikne dnu. O KI nejde, ten sa teda vyluci lahko, ide o ten druhy typ jodu, I, ktory asi ostane v tkanivach a podkoznom tuku.



252

Re: Jód

Denne by som lugol  nepouzval, max 2- 3 tyzdne
Si na dobrej ceste.