nuz, ixel som vysadzal mozno mesiac??? uz si nepamatam presne kolko to trvalo, no viem, ze tie pocity neboli najlepsie, ale zas cital som skusenosti inych ludi s inymi liekmi a oproti tomu, co popisovali oni som si ja pripadal ako pohodar. chvilu (pisem chvilu, lebo hoci to trvalo rok, vacsinou to bolo len narazovo) som potom bral 5-HTP aj SJW, vacsinou narazovo, no ked toho bolo prilis, tak aj kazdy den. to som ale zistil, ze sa zacina prejavovat serotoninovy syndrom - nakolko serotonin sa v mozgu kumuluje. bol som ospaly, letargicky... a tak som odisiel od denneho uzivania tychto doplnkov. postupne som si hladal vlastne cesticky ako z toho von, lebo povedzme si otvorene, aj doplnky vlastne predstavuju "iba" symptomaticku liecbu, hoci nepochybne omnoho zdravsiu ako syntetika. oklukou som postupne prisiel k poznaniu, ze vsetko je zalezitostou psychiky, zmenil som zivotny styl, zacal viac citat, studovat a snazil/snazim sa pridrziavat toho, co u mna funguje. je to jednoducho o hladani vlastnej cesty. netvrdim, ze som z toho definitivne vonku, no tvrdim, ze ja svoju cestu kusok po kusku objavujem... a co teda dnes? ziadna syntetika, dokonca ziadny 5-HTP, ziadny SJW (mimochodom mam este dve neotvorene balenia, ak by si chcela ) syntetiku neberiem uz 3 roky, 5-HTP ani SJW neberiem uz 2 roky a dovolim si tvrdit, ze mi je lepsie ako predtym. moje depresivne fazy sa skratili, aj ked pri nejakom stresse, vypati sa este niekedy prejavia. ak som sa kedysi z nich nevedel vyhrabat cele tyzdne (casto aj pri brani ixelu), dnes to dokazem behom jedneho dna - je to vsak o zmene pristupu, uvazovania a podobne... teraz uz s usmevom spominam na casy ked sme spolu s administratorom tohto fora po kuskoch na sebe skusali rady, ktore nam daval RNG... teda ja po kuskoch, ivan do toho vtedy vhupol rovnymi nohami
inac na tom fore, ak este existuje, je dodnes podla mna popisanych tolko skvelych veci ako pokope nikde tak lahko nenajdes, len by to asi chcelo kopec casu sa tym preluskat... drzim ti palec a pokojne napis aj mail, ak ta nieco zaujima... predsa len sme na fore o doplnkoch a toto sa od nich mierne odklana a niekto to moze povazovat za spam...
Naposledy upravil: elessar (2011-08-23 22:49:58)