1

Téma: Začervenalé a svrbiace oči

Dobrý deň,

RNG viete mi poradiť vo veci dlhodobo (2 mesiace) začervenalých a svrbiacich očí ? Očná lekárka po vyšetrení povedala, že na očnom pozadí sú vraj stopy nejakého minerálu. Vyslovila podozrenie na meď (Cu) a dala to do súvisu s možnou poruchou pečene, resp. nejakou prekonanou infekciou, konkrétne napr. s mononukleózou. Následné vyšetrenie krvi bolo vraj z legárskeho hľadiska negatívne, čiže nič infekčné nepotvrdilo, ani zvýšenú meď. Asi 1 týždeň kvapkané koloidné striebro tiež nepomohlo, tak asi miestna infekcia to tiež nebude. Myslíte, že treba ešte skúsiť GSE ? Mám podozrenie na dysfunkciu v malej panve, čiže močovo-pohlavný aparát, lebo očné zápaly, slzenia ap, často súvisia práve s týmto.



2

Re: Začervenalé a svrbiace oči

Nuz skus GSE. Inac aj v ociach a inde na sliziciach je tiez mikroflora, nielen v crevach a ked sa tam usadi nejaka parazitna kultura treba ju vyhubit a nahradit porbiotikami. Zatial nepredavaju ziadne probiopticke kvapky, takze ti neviem poradit, ako to doplnit. Ja som mal raz dost podobny problem, tiez mi nezabrala koloidna stieborna voda a GSE zabralo, ale problem sa mi vracal, tak som si skusil dat do oci kvapku z doma robeneho jogurtu a cuduj sa svete, pomohlo to, teda aspon mne vtedy.
Ak mas niekde v tele deposit/ulozenie nejakych mineralov, pomoze ti chelacia. Na to su rozne ovocne stavy, intenzivnejsie je to so silnejsimi kyselinami, ako citronova, jablcna a najma EDTA, ktora sa pouziva aj profesionalne na chelaciu.
Na pecen potrebujes protokol dr Berksona, nech je poskodenie pecene z akychkolvek dovodov. Mono (tj virus EBV=epstein barr) je velmi rozsireny, ma ho az 98% ludi v USA, vacsina nikdy nema priznaky mononukleozy, ale moze mat pecen poskodenu aj tak.
Ja si cistinma regenerujem pecen aspon 2 krat do roka, zamoreni je hromada, virusov tak isto a zdrava pecen je znacna cast zdravia.