51

Re: Imunita

toto sa mi este nestalo bral som odnich 20-30krat vzdy absolutna spokojnost a ked mi nieco nedochadzalo nakoniec som zistil ze mi to tu zadrzali colnici s listockom ze to nesplna niaky paragraf ale aj tak mi vyrobok dosiel aj ked po dlhej dobe. akurat so swansonom som mal problem ked mali vypadky na stranke stratili mi objednavku co som zistil az po mesiaci samozrejme som mal mail ze mi dakuju za nakup a tvrdili mi ze som si nic neobjednal. pokial viem niekdo tu mal roblem napr so swansonom ze mu asi posta poplietla adresu ale vratili mu peniaze okrem postovneho. takze je pravdepodobne ze to zbabrala posta ci colnici.ale balik asi nejde len tak niekde ukradnut pocas cesty ,nevratil sa im balik neskusala si im pisat po dlhsej dobe zeby ti vratili peniaze okrem postovneho?

Naposledy upravil: 5qo (2011-09-15 05:55:08)



52

Re: Imunita

Praveze som im uz pisala dva krat a stale mi poslu tu istu odpoved ze mohol byt problem na colnici a ze bol balik mozno vrateny,ale ak bol vrateny tak by ma mali asi upovedomit...ci? nakoniec ze baliky nie su poistene...ale este to skusim...aj ked je to uz dlha doba.Z iherbu som uz objednala neskutocne mnozstvo doplnkov a toto sa mi stalo prvy krat....



53

Re: Imunita

Sisa skus ešte kontaktovať aj colnicu, či tam mali takú zásielku, či ju nevrátili späť, uveď aspoň číslo objednávky a približný dátum od kedy t.j. dala by som asi týždeň po objednaní, treba stále skúšať, ja som raz pátrala po zásielke 3 mesiace, nakoniec Swanson spravil chybu a zaslal mi ju niekam inam,  už ani neviem do akého štátu.



54

Re: Imunita

Keby som vedela na ktoru colnicu prichadzaju balicky do Walesu...zijem totiz v UK a casto sa mi stava ze pridu baliky opeciatkovane nemckou colnicou....?



55

Re: Imunita

aj na slovensko chodia balicky cez nemecko. no jedine si nagooglit colny urad v tvojom meste. popripade poslat dotaz postu kde sa tento urad nachadza



56

Re: Imunita

Tu vam zialbohu neviem pomoct, to si musite vyhladat individualne. Ja som mal tiez problem napr s posielanim raz do Svajciarska bratovi, ked sa do toho obuli colnici, lebo som poslal naraz 3 mensie balicky na jeho adresu a musel si to ist osobne vyhadat, kym mu ich vydali.

Naposledy upravil: RNG (2011-09-24 07:04:50)



57

Re: Imunita

Môžete mi poslať tip na kvalitné práškové kolostrum, najlepšie kupované cez iHerb? Koľko je požadovaná dávka pri L-lysinu a GSE pri poškodenej imunite? Ďakujem.



58

Re: Imunita

Imunit je hromada, od virqalnych az po mnozstvo roznych bakterialnych a inych.
L ;ysin nexvysuje proamo imunitu, len pomaha budovat kolagenove struktury, co je dobre pre vsetky organy a zabranuje sirenie sa rakovin.
Ked chces brat collostrum pravidelne na posilnenie imunity, odporucam vhodne velke balenie, 2 x 1 lyzicka denne http://www.iherb.com/Symbiotics-Colostr … /4091?at=0
GSE preventivne staci 30 kvapiek denne, pridat do litra vody/caju a pit po malych glgoch cely den.



59

Re: Imunita

Niekde som čítal, že kolostrum je potrebné brať nalačno, chcem skúsiť lyžicu olivového oleja s citrónovou šťavou a to treba  tiež nalačno a koloidné striebro tiež nalačno. Môže sa to vlastne kombinovať, alebo mi vychádza že by som mal vstávať niekedy o štvrtej ráno.



60

Re: Imunita

Ja, je to velky problem!. Nuz neda sa urobit vsetko, obcas pouzivaj jedno , obcas druhe podla potreby. Mnohe sa daju na stastie kombinovat, teda ak ti to zaludok znesie, podla moznosti s dostatkom vody.
Ale hoci mnohe doplnky sa najlepsie absorbuju na lacno, neznamena, ze ich nemozno brat aj s jedlom, hoci aj s trochu nizsim ucinkom kvoli znizenej absorbcii. Najma vlakniny cast absorbuju a vynesu von, ale zase na druhej strane mikrovlakniny su pre nas nevyhnutne potrebne na cistenie creiv, absorbciu toxinov a zivina na rozmnozovanie uzitocnych probiotik.



61

Re: Imunita

Môžem potierať opar na pere roztokom koloidného striebra? Koľko GSE je v tomto prípade zaberajúca hodnota?



62

Re: Imunita

koloidne striebro povrchovo len ciastocne sterilizuje, podobne ako aj roztok GSE, a ine sterilizacne.
Pioti herpesu treba bojovat zvnutra zvysenim viralnej imunity, pozri v teme herpes  http://rng.nazory.eu/herpes
Ja si pripadny len vznikajuci opar co najskor pri prvom zacervenani potlacim iontoforezou striebra
http://rng.nazory.eu/zapal-hnisania-a-striebro



63

Re: Imunita

Môžem vedieť Váš názor na prístroj Super Ravo Zapper, resp. na liečbu organizmu od parazitov, bakterií a virov podľa Dr. Clarkovej? Ďakujem za odpoveď.



64

Re: Imunita

Viacerym sa osvecil, ale nie kazdemu, a tam je ten problem. Samozrejme napriek faktu, ze to mnpohym pomohlo organizovana medicina s tym nechce nic mat, dokonca kde sa len da, bojuje proti tomu.



65

Re: Imunita

Môže antikoncepčný vaginálny krem, resp. kapsule zn. Pharmatex vyvolať niektorú z vaginálnych infekcií?



66

Re: Imunita

Nie



67

Re: Imunita

Dobrý deň, Pán RNG. Mám na Vás veľa dotazov ale newim kde skor začať. Čital som vela vasích zaujmavých prispevkou, ale aj tak si newim dat rady so swojimi problémami. Čo je IMUNITA, ÚNAVA a HERPES. Tieto tri veci ma už dosť dlho trapia zacalo to pred 1 rokom aj 3 mesiacma ako som sa napil po kamošowi z flase kofoly.Sa mi na 3 den vyhpdila taky slaby herpes, na korý som si dal rôzne krémiky, mastičky, vitaminmi zo začiatku to aj zabralo ale potom už vobec. Bol som u kožnej ale to mi tiez nepomohlo. Aj u imunologa ktory mi zisitl ze som alergicky na travu, brezu a jelša.Co som donedavna ani nebol alebo som to nepocitowal tu alergiu. Dal mi tabl. ZODAC, ktory som neužíval lebo som sa citil ešte viac unaveny a tabl. RIBOMUNYL, ktore som bral podstivo aj mi trochu pomohli na imunitu ale bol som aj tak na jesen,zimu a jar chory. Vždy som len prechladol a potom sa to len zhoršilo ci zapal nosohrtana alebo hornych dychacich ciest a moja super dochtorka mi wzdy dawala paralen a howorila ze to je nič tak som to wzdy len prechodil. Kedže sa aktiwne wenujem wela športom a nakolko studujem výšku a poprtiom brigadujem tak nechcem byt už často chory, unaveny a a zbawit sa tych hepresov hlavne v  tychto chladnejších období. Viem ze moja situacia nie je až taka važna su aj horiie choroby ako rakovina atď, ale pewne werim ze je moja situácia riesitelna a ze sa da nieco s tym robiť. Preto sa obracam na Vás či by ste mi wedeli pomocť. Vopred Vám Ďakujem za odpovede.
                                                               
S pozdravom Lukacs.



68

Re: Imunita

Infekcie hornych dychacich ciest zacinaju hlavne v prinosnych dutinach, kde sa nedaju ustne branymi liekmi a doplnkami vynicit, preto treba kvapky do nosa, odporucam najma roztok GSE, 6 kvapiek na deci vody.
S nakazou hornych dychacich ciest je spojene oslabenie tela, co nase virusy v tele a okolo nas okamzite vyuziju, preto si treba zvysovat viralnu imunitu. Tak isto vzdusne  alergie zahlienuju, infekcie sa zachytie v hlienoch a dostanu do priedusiek a pluc.

Pozri na  http://rng.nazory.eu/alergie   http://rng.nazory.eu/herpes   http://rng.nazory.eu/infekcie

Inac ako kazdemu ti odporucam si doplnovat to, coho nemame v potrave dost a to su donekonecna opakovane
selen, zinok, jod, vitaminy C,E D-3 , mikrovlakniny a probiotika. Tiez si aspon raz tyzdenne cistit cievy lecitinom , lebo som dnes videl umierat aj celkom mladych ludi na zapchate cievy

Naposledy upravil: RNG (2011-11-19 16:02:17)



69

Re: Imunita

RNG je toho dost vela chcel by som to zobrat pekne poporiadku: aka je Vasa emailová adresa.  moja je lukasblazko@gmail.com.
je toho dost na mna newim co ako skor sprawit. Wiem ze si musim zwysit viralnu imunitu aj som uziwal vitamin C,E,D selen zinok a jod, ale bral som to w malych dawkach a bolo to neucine. Probiotika je ich strasne wela ktore by ste odporucali? Vsetky tieto weci odporucate kupovat cez iherb.com? Ja som chcel kupit cez internet: http://www.pharmaactiv.sk/sk/produkt.php?id=17 pretoze 1 tabl. obsahuje 250mg betaglukanu. Co by mi pomohlo zlepsit imunitu. Odpiste mi prosim na mail. dakujem pekne.



70

Re: Imunita

Pre Slovakov definitivne najlepsi zdroj kvoli cenam, postovnemu a vyberu je zatial iherb.
Odporucam http://www.iherb.com/NutriBiotic-The-Or … /4215?at=0
http://www.iherb.com/Now-Foods-Oregano- … s/731?at=0
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Pr … 19518?at=0
http://www.iherb.com/Now-Foods-Beta-Glu … 35770?at=0



71

Re: Imunita

Takže keby to chcem wsetko naraz objednat by sa to nedalo podla tohto clanku: http://rng.nazory.eu/kde-kupit-potravin … -usa.html. teda dalo ale prislo by mi to o 2 tyznde neskor ci by som platil DPH? tak to mam sprawit na viac objednavok? v podstate by sa to dalo sprawit na 2 objednavky. lebo tie 4 potravinove doplnky dokopy ak som dobre spocital je 59,63$ co je 43,910€. Tie linky co ste mi poslali wedeli by ste len v kratkosti opisat na co sa puzivaju? Vy už mate skusenosti s objednawanim nedalo by sa to u Vas objednat? Lebo ja mam ucet len v Slovenskej sporitelni a zakladat si novy v mBank stoji nieco?



72

Re: Imunita

Nuz GSE je 33% citricidal, http://rng.nazory.eu/citricidal, co je silny antimikrobialny prostriedok, pouzivam ho casto , zakazdym ked na mna nieco lezie, lebo som nachylny na zapaly hornych dychacich ciest od mala.
Roztok na pitie, denna davka je do jedneho litra 60 kvapiek GSE. Taky isty roztok je aj na kvapky do nosa, oci, usi a rozne povrchove pouzitia a vyplachy.Je ucinny aj na mnohe bakterie, na ktore neucinkuju antibiotika(VRE, MRSA, Clostridium difficile...).
Oreganovy olej je druhy silny antimikrobialny prostriedok, hlavne na plesne a kvasne kultury, ktore sa ukryvaju v hlienoch, tj pri zahlieneni a kasli je idealny. Davka uvedeneho silneho je 3x2 kapsule. Na trhu je hromadu oreganovych olejov , ale nie takto silneho co sa tyka obsahu ucinnej latky, carvacrolu. Naviac toto sa lahko hlta a kapsule sa rozpustia az v crevach tj nedrazdi hrdlo ani zaludok.
Na probiotika treba take, co sa neznicia teplom skor nez ich dostanes, s co najvacsim obsahom roznych druhov,nielen mliecnych a na to aby sa dostali do criev musia byt kyselinovzdorne. A potom ich treba chovat mikrovlakninami, lebo treba aby sa rozmnozili aspon tisicnasobne, lebo v crevach je ich az 1 kg a probiotika dochadzaju v malych kapsulkach, vaziacich len stovky miligramov dokopy. Najlepsie je ich brat na noc s jablkom, lebo jablko obsahuje mikrovlakniny, pektiny, idealnu vyzivu pre rozmnozovanie probiotik.A treba brat aj psylium casto.
Co sa tyka betaglukanov, intenzivna davka pri roznych chorobach a rakovinach  je 3x400 mg, udrzobna 2 x 250 mg.

Ja som z distribucie doplnkov uz davno von, mal som na Slovensku obchody, ale som ich musel zavriet, lebo boli prilis stratove, privela byrokracie, personalnych problemov a z nedostatku mojho casu naviac. Takze si to musis objednat sam. Inac mali by ste vyuzivat internetove obchody, najma na tovary, co nemaju bezne na Slovensku.
Ja objednavam osobne z celeho sveta, podla toho, kde je co dobre. Staci na to uznavana kreditkarta/debitkarta v medzinarodnom bankovom systeme. Ja si bez nich uz neviem ani zivot predstavit, najma pri cestovani, ale aj pri vacsich nakupoch, lebo tolko hotovosti nosit na sebe je zivotu nebezpecne.
Zakladanie uctov v bankach by malo byt bezplatne, nepoznam momentalne Slovenske pomery, nebol som tam uz roky na navsteve a zijem v USA.

Naposledy upravil: RNG (2011-11-20 00:06:07)



73

Re: Imunita

Ja mawam tiez caste zapaly hornych dychaciich ciest. Tak tento roztok si urcite objednam. Veru zosiel by sa asi aj ten oreganovy olej lebo kazde rano ked stawam mam tolko hlienu w sebe ze nechapem kde sa to berie. Probiotika si urcite rozhodne objednam lebo to je potrebne mat. A betaglukany tie chcem lebo mi pomozu zlepist imunitu. Ale chcel som sa opytat co sa tyka herpesa na ustach mam to v kutikoch ust na oboch stranach staci ked si zvysim vyralnu imunitu a budem si tam nanašat GSE roztok? A čital som link: http://rng.nazory.eu/chronicka-unava ako zistim priciny svojej unavy teda preco som unaveny? A prosim Vas co by ste mi vedeli na to doporucit?
Hej na Slovensku je to raz uz tak a ani sa vam necudujem ze ste odisli do USA. Ja tiez casto pousivam VISA kartu ale len u nas na Slovensku. V zahranici som to skusal len raz ked som si objednaval tennisky z Anglicka ale doprava ma vyšla 20€ co bolo dosť, ale hned zajtra si idem zalozit ucet v mBank a dam sa do toho, chcem sa zbawit tych mojich problemow a werim tomu ze cez potravinove doplnky to pojde, ale budem potrebowat vase rady a skusenosti, za ktore vam nesmierne ďakujem.



74

Re: Imunita

OK.



75

Re: Imunita

mne pomohol na priedusky cordyceps, nedam na to dopustit, a myslim ze je to aj na chronicku unavu.
RNG, je na herpes l-lysin?



76

Re: Imunita

Nikto ti na Cordyceps neutoci, Je to vynikajuci adaptogen a velmio pomaha ochranovat a regenerovat pluca.Ja ho radim casto na plucne problemy, ale aj na ine.
L-lysin podporuje tvorenie kolagenovych vlakien, na ktore je treba aj arginine a ornitine. Tak zbavuje virusy zdrojov argininu a ornitinu, ktore tieto potrebuju na svoje rozmnozovanie.
Zaroven lepsie kolagenove struktury zabranuju sireniu sa mikrobov v tele. Taktiez zabranuju sireniu sa rakoviny(metastazy)



77

Re: Imunita

ved ja tiez neutocim, to je len moja skusenost, ked si mi dobre poradil s mojimi problemami pred par mesiacmi. A bolo co napravat na mne, ako ma doktori doriadili.



78

Re: Imunita

Jedni lekari doriadia, ini napravia. Ja tu uvadzam len nazory roznych lekarov, co maju ine metody a prostriedky na liecenie, nez organizovana klasicka medicina dnes.
Takze nie je lekar ako lekar....



79

Re: Imunita

Zaujimave. Vyhadzoval sa mi herpes, tak som pouzil csetko, co si tu dlhodobe piseme.... vsetko zakladne + 3 x 1 g lysin, Zn, Se, 1000 mcg B-12 atd...
Herpes som sice okamzite potlacil na uroven 10 %, no vyhadzala sa mi cela ustna dutona, strpol mi jazyk, osupala sa mi cast vnutroustnej sliznice,
comu pripisujem vplyv virusov.
Ale velmi zvlastne je, ked vysadim vsetky doplnky, ustna dutina mi odtrpne, vsetko je OK, pera ma prestane svrbiet, ako ked sa chysta herpes...
Ked nasadim doplnky na podporu imunity naspat, znovu mi strpne jazyk, dutina a strasne ma svrbi pera, kde sa zacnu objavovat 1-2 herpesove pluzgieriky...
Nerozumiem tomu.... vsetky tieto doplnky uzivam bezne pravidelne vyse roka ...
Ja si to vysvetlujem tak, ze ked si posilnim imunitu, ta zacne vrtat do virusiveho lozka a to sa "prebudi" a zacne sa branit a mnozit...
Moze to byt ?



80

Re: Imunita

Neviem ako je to s vírusovou záťažou, ale mne kopec doplnkov vyvoláva detoxikačné reakcie - chelátujem z ťažkých kovov tretí rok a konečne mám pocit, že sa blížim do finále, aj keď ešte minimálne rok to asi potrvá. Niektoré doplnky ako adaptogény a hlavne doplnky, ktoré nejakým spôsobom prekrvujú mozog - acetyl carnitin, ginko, carnosine, vinpocetine, zelený čaj, antioxidanty, vysoké dávky vitamínu C mi vždy vyvolá zvýšený detox a bolesti hlavy - rozvírenie ortuti. Aj predtým sa mi stávalo, keď som vypila viac surových štiav, zjedla chlorelu, že mi bolo po tom blbo celkovo. Akonáhle telo dostane podporu vo forme doplnkov, výživy, začne "upratovať", rozpúšťať v tele ložiská. Druhý rok chelácie som mala celý rok problémy so zápalmi stredného ucha, potom tri mesiace nonstop angíny, ďalšie mesiace jedna infekcia za druhou, nech som brala čokoľvek, stravovala sa ultra zdravo, moc to nepomáhalo - vracali sa mi všetky choroby, ktoré som opakovane prekonávala v detstve, ale nie v takej akútnej forme, ako keby telo postupne všetko čistilo, ortuť dokáže ovplyvniť veľa vecí v organizme, imunitu, hormóny, nefugujú žľazy. Telo si ale samo vyberá postup, čo bude "čistiť", výborne je to popísané u Gersonovej terapii, kde masívne podávanie surových zeleninových štiav, aplikácia klystíru niekoľkokrát denne vyvoláva silné detoxikakčné reakcie, ak by človek s tým náhle prestal, môže dôjsť až k samootrave, pečeň je preťažená odpadovými produktami. Raz som vypila asi liter a pol rozriedenej surovej šťavy zo žihľavy, týždeň som z toho bola chorá, dostala som príznaky podobné chrípke.

Naposledy upravil: bludicka (2011-11-24 12:48:07)



81

Re: Imunita

Telo, aby sa chranilo pred cirkulovanim  roznych toxinov ich ulozi tak, aby neboli vodorozpustne, tj do tukovych a tukovobielkovinnych latok.Nuz a pri chelacii sa samozrejme dostavaju do obehu. Ale zialbohu z tela sa povacsine  inac nedaju odstranit, len ako vodorozpustne,tj az na zlc, ktora vie odstranovat aj tukorozpustne, ale v oboch pripadoch to vzdy znamena virenie toxinov v tele. Snad selen, pripadne tekute zeolity a modifikovany citrusovy pektin su pomerne dobre chelatory, ktore maju mensie problemy s virenim ako ine.
Ak sa snazi telo vylucit toxiny cez pecen(zlc) je prave vyhodne brat hodne mikrovlaknin, ktore tu zamorenu zlc absorbuju do seba a vynesu z tela, inac sa reabsorbuje aj s toxinmi, ktore potom viria v tele
Zvysenie zlcotoku a cistenie a regeneracia pecene sa zvysi branim sylimarinu v davkach az  1gram denne, pozri na celkovy protokol dr Berksona, s mensimi davkami ALA, pre istotu, aby to nevyvolalo prilisne virenie ortuti. samozrejme brane v delenych davkach. A ako som spomenul, treba pri tom brat mnoho mikrovlaknin, aspon 2 x lyzicu psylia a plno vody. Pripadne pektiny, arabinogalaktany a ine mikrovlakniny. Samozrejme pomozu aj mineralne absorbenty, ako aktivne uhlie, bentonity a zeolity. Ja ale osobne uprednostnujem mikrovlakniny, lebo tie zaroven podporuju crevnu floru, tj zivia probiotika.

Naposledy upravil: RNG (2011-11-24 14:52:31)



82

Re: Imunita

no tieto veci vsetky uzivam ... nikdy ma neboli hlava, nemavam ziadne mimoriadne stavy, citim sa velmi fajn ... nebyvam vobec chory ako beriem doplnky, len ten herpes teraz po vyse roku  sa snazil vyjst na povrch, no tym zvysenim doplnkov mi strpla cela ustna dutina a mam ju uz strpnutu asi 3 tyzdne ... a neviem co s tym ... Uzivam uz vsetko mozne co pomaha kozi a slizniciam, zaroven rano vela enzymov na precistenie, no zda sa mi ze bez vysledku ... Taketo nieco som este nezazil... A raz to strpnutie ustupi a za niekolko dni zase zosilnie. Vyzera ze kapsaicin mi to obcas zlepsi a obcas zhorsi ... nerozumiem tomu ...
Skusal som aj Ag-iontoforezu a zda sa mi, ze som tie virusy podrazdil, lebo ma celu noc svrbela pera, ako ked rastie herpes.... a to som si dal pozor na prud, aby ma to vobec nepalilo, mozno len mierne pri prilozeni na jazyk, ktory je neporovnatelne citlivejsi nez vonkajsok navlhcenej pery



83

Re: Imunita

Nuz to je mi zahadne. Ale kapsaicin predsa nerobi nic ine, nez stimuluje ciastocne cirkulaciu krvi(vytazok zo stiplavej papriky). Ked mas podozrenie ze je to herpes, ber nieco silnejsie antiviralne, napr 1 gram esteru C kazdu hodinu 2 az 3 dni.
Alebo chaparal, 3 x 2 kapsule. To by to malo definitivne zastavit.

Naposledy upravil: RNG (2011-11-24 21:09:31)



84

Re: Imunita

Ahoj rng, prosim ta co hovoris na
http://www.digr.cz/300932-fin-bi-iomare … nclub.html
ako pripravok na zvysenie imunity?

prosim ta co moze zabrat na detske bradavice molusky  ? treba posilnit imunitu zvnutra? takze zinok, selen, probiotika? dakujem a prajem pekny vecer.



85

Re: Imunita

Zraloci olej je jemne preceneny a najzamorenejsi zo vsetkych produktov z mora.
Na imunitu , v tomto pripade sa jedna o viralnu, pozri temu herpes na www.rng.nazory.eu

Selen zinok, jod, probiotika, vitaminy C E a D-3 radim bez vynimky kazdemu, hoci uz len prevencne.



86

Re: Imunita

rng stretol si sa uz niekedy s pristrojom ktory mera hodnoty antioxidantov v tele ? Vraj sa tym daju merat hodnoti aj v ovoci .
je to spolahlive a ucinne ?



87

Re: Imunita

Ako sa vola ten pristroj



88

Re: Imunita

lu1234 napísal(a):

Ako sa vola ten pristroj

to netusim ale asi od vyrobcu Nu skin
mas s niecim podobnym skusenost ?



89

Re: Imunita

Merat vitaminy a mineraly a aj tazke kovy odmeria aj EAV-Salvia



90

Re: Imunita

lu1234 napísal(a):

Merat vitaminy a mineraly a aj tazke kovy odmeria aj EAV-Salvia

no to neviem toto je na antioxidanty



91

Re: Imunita

https://www.nuskin.com/en_BN/products/p … anner.html
je to asi tento scener pise sa ze to mera karotenoidove antioxidanty , ale ked ma niekto nizke antioxidanty tak mu ta firma odporuca vitaminovy a mineralovy doplnok dost slaby . Da sa tieto antioxidanty ktore mera pristroj navisit branim carotenoidov od Swansona RNG ? alebo to je nieco ine smile



92

Re: Imunita

Pristroj na meranie koncentracie antioxidantov v kozi je znacne nepresny a zneuzivaju ho na tlacenie predaja najma roznych carotenoidov za vysoke ceny.
Meranie tazkych kovov sa neda robit cez kozu, to je podvod.



93

Re: Imunita

RNG napísal(a):

Pristroj na meranie koncentracie antioxidantov v kozi je znacne nepresny a zneuzivaju ho na tlacenie predaja najma roznych carotenoidov za vysoke ceny.
Meranie tazkych kovov sa neda robit cez kozu, to je podvod.

takze carotenoidove doplnku mozu pomoct zvysit tu hodnotu kedze to tlacia do ludi aj ty co tie testy robia a tvrdia ze sa im to zvysi

Treba potocit nizsie tam je pisane zlozenie
https://www.nuskin.com/content/nuskin/s … 33742.html
konkretne tento produkt ponukaju , obsahuje to 600 ug RE vitaminu A a 400ug RE betakarotenu neviem co znamena RE a ani aku su to hodnoty v IU . A dole maju este nejake betakarotenoidy lutein atd v mensich mnozstvach

Naposledy upravil: ZlatyStaf. (2015-11-30 07:44:37)



94

Re: Imunita

Typicke triky vyrobcov, ked pouzivaju ine jednotky, nez obvykle. Ale da sa to najst na internete.
http://www.thecalculatorsite.com/articl … to-mcg.php
Celkove to su malicke davky ako som si vzdy myslel od podvodnikov. Pozri na porovnanie s kvalitnym produktom
http://www.swansonvitamins.com/swanson- … x-30-sgels



95

Re: Imunita

Prepáčte, ak to sem nepatrí, len neviem, kde môžem položiť svoju otázku pre rng.Moja 4,5ročná dcérka je stále chorá, je viac doma ako vškôlke, stále dokola sa opakuje kašel, sopel, zápaly priedušiek už mala asi 6x. Chodíme aj na imunologiu, vraj má nábeh na astmu, má každý den inhalovať kortikoidy, čomu sa vyhýbam. Vyskúšala som na imunitu už hádam úplne všdtko, ale nič nezaberá. Teraz som kúpila colostrum symbiotics, dávam jej to vyše dvoch týždnov a znova mi ochorela. a to bola mesiac doma chorá, potom dva týždne v škôlke a teraz zas hrozný kašlisko a sopel. Zaberie to kolostrum, ak áno, koľko treba čakať, kým zaberie a koľko kapsulí jej mám dávať? Dávam jej dve kapsule denne.Budem veľmi vdačná za vašu odpoved.



96

Re: Imunita

Colostrum nie je extra propti hlienom, ale posilnuje imunitu vo vyssich davkach, Za vysoke davky povazujem pre dospeleho(70 kg) 2 x 10 gramov, tj ie len par kapsul.
Tak isto moze zabrat monolaurin (davka 2 x 5 gramov)
Ale na hlienove nakazy su aj tak najlesie kapsule oreganoveho oleja a odhlienovac NAC a serrapeptaza.
Caste zapaly postupne vedu k poskodeniu pluc a astme
Na regeneraciu pluc je dobry adaptogen cordyceps, dospela davka niekolko grasmov.



97

Re: Imunita

v knihe od Malachova som sa docital ze pardnovou hladovkou sa da tiez posilnit imunita, aky je na to Vas nazor ?



98

Re: Imunita

Hladovku neodporucam vseobecne, lebo oslabuje telo. Ked potrebujeme na cistenie tela extra 3enzymi, tj nespotrebovame telom na rozklad potravin, tie si mozeme v ovela vacsich mnozstvach doplnit , nez je telo schopne vytvorit.



99

Re: Imunita

myslite ze dokaze oslabit telo za cca 12-48 hodin ? mame predsa nejake zasoby glykogenu v peceni a tuku mame tiez dost.

Naposledy upravil: florman (2016-02-08 10:53:19)



100

Re: Imunita

Aj   48 hodinova hladovka niekoho oslabit, najma takych co su velmi chudi