1

Téma: Voda

Mám si kúpiť destiláčný prístroj alebo ten filter čo čistí vodu pomocou reverznej osmózy? Pri destilácii sa musí ta voda ešte aj zamrazovať a s tým s mi teda srať moc nechce... Teraz ju len preváram alebo vymačkám do litra celý citrón, neviem či som to niekde čítal alebo to je zas môj výmysel ale som v tom, že ten citrón vybije všetko zlé v tej vode. A tuším destilovaná voda(neviem ako reverz. osmóza) je tzv. hladná, nie? Vyťahuje zo mňa minerály, no neviem či to je zrovna najlepšie...

2

Re: Voda

Kazda voda z teba vytiahne mineraly a to musi, lebo tak sa z nas vymyvaju prebytky vodorozpustnych latok z tela
Koncentracia soli vo vode bezne je od 40 do 80 ppm, studnicna voda az 120 ppm(mg na liter vody. Koncentracia roznych soli dokopy soli v tele je 9000 ppm, tj akakolvek voda ich riedi a nie je zdroj mineralov.
Ziadne zamrazovanie destilovanej vody netreba. V USA piju destilovanu ludia miliony a reverzne osmoticku upravu maju nainstalovane co vyse 50 milion domov a bytov.
Ja pijem destilovanu vyse 30 rokov. Kedze je nechutna, pridavam do nej lyzicku  ovocnej nesladenej koncentrovanej stavy
Je vyslovene absurdne, aby sa okolo RO a destilovanej vody pisalo dosial tolko lzi na Slovensku a inde.
http://rng.nazory.eu/voda
Citron je trochu antimikrobialny, ale rozhodne ti nevyberie zamorenie pesticidami, herbicidami, tazkymi kovmi a roznymi priemyselnymi chemikaliamy, vcitane liekov.