1

Téma: Pleť

Chcem sa ťa spýtať zároven poprosiť zarabam si kokosový olej s citricidalom kôli tomu že sa mi dosť často objavujú nezrovnalosti pleti má sa tento olej+citricidal zarábať každý den alebo ho možem mať zarobený asi aj 3 dni? Vopred ti dakujem:-)



2

Re: Pleť

Citricidal je konzervant, tj kokosovy olej, ktory sa aj tak nekazi sa bude kazit este menej.
ja mam zamiesany kokosak s citricidalom vo flasticek uz vyse 2 roky stary a je OK.



3

Re: Pleť

Z celého srdca ti ďakujem za tak vzácnu informáciu:-) Prajem ti príjemný večer a nech sa ti darí:-)



4

Re: Pleť

OK



5

Re: Pleť

"Veľa Európanov obľubuje malé autá. Mnohí šoféri v Európe sú útli, čulí, v dobrej fyzickej kondícii rovnako ako ich autá. K stúpajúcej popularite malých áut prispieva aj rastúca cena pohonných látok v Európe. Väčšina Európanov je v pohode, s malými autami nemajú problémy. Avšak u oveľa väčších Američanov je to inak".

Neviem aka je dĺžka života američanov a európanov ale pri tučnote američanov by ten rozdiel mal byť veľký.



6

Re: Pleť

Predchádzajúca správička skončila ako zmätok.
"Už niekoľko rokov si kladie svet otázku, prečo majú Američania radi veľké autá. Vysvetľovalo sa to všelijako, ale zdá sa, že teraz zostalo už len jedno vysvetlenie. Američania sú jednoducho veľmi veľkí na to, aby sa zmestili do áut, ktoré vyhovujú napríklad Európanom. Podľa štúdie spoločnosti AOL Autos, ktorá zbierala materiál v deviatich štátoch americkej únie, trpí viac ako 30 percent ich obyvateľov ťažkou obezitou. A takí ľudia sa jednoducho za volant malých áut nezmestia. Novinárka Jamie LaReauová v článku pre Automotive News napísala: "Veľa Európanov obľubuje malé autá. Mnohí šoféri v Európe sú útli, čulí, v dobrej fyzickej kondícii rovnako ako ich autá. K stúpajúcej popularite malých áut prispieva aj rastúca cena pohonných látok v Európe. Väčšina Európanov je v pohode, s malými autami nemajú problémy. Avšak u oveľa väčších Američanov je to inak".

Neviem aka je dĺžka života američanov a európanov ale pri tučnote američanov by ten rozdiel mal byť veľký.



7

Re: Pleť

Aby som vas trochu vyviedol z omylu pri tej dlzke zivota
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_co … expectancy
Pritom v USA je hromada cerstvych pristahovalcov z krajin s nizkym priemernym zivotom,najma nelegalnych z Mexika, ktori znizuju priemernu zdlzku zivota v USA.
Ti "stihli " Slovaci sa ale napriek vsetkemu nemaju velmi cim chvalit.